Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Anna Maria Mazaraki: Yπέροχα δώρα στο κατάστημα με τις βουκαμβίλιες, Ρήγα Φεραίου 70

Anna Maria Mazaraki: Yπέροχα δώρα στο κα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Χριστούγεννα με κοσμήματα και γούρια του πλέον γνωστού ελληνικού life style brand σε τεράστια γκάμα

Ένα ονομαστό και αγαπημένο jewelry brand, αυτό της ανεξάντλητης designer Αννας Μαρίας Μαζαράκη, κοσμεί πλέον και τον πολυσύχναστο πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στο εμπορικό και ιστορικό κέντρο της Πάτρας, προκαλώντας βλέμματα θαυμασμού με τις εντυπωσιακές του βιτρίνες. Με σήμα κατατεθέν τις πανέμορφες φούξια βουκαμβίλιες και ένα κατάλευκο, φωτεινό περιβάλλον, μας δίνει αυτές τις μέρες έξτρα αφορμές να το επισκεφθούμε λόγω των εορταστικών collections του. Υπέροχα σύγχρονα κοσμήματα σε νέα, super trendy σχέδια από ασήμι 925, επιχρυσωμένο μέταλλο αλλά και χρυσό Κ9, Κ14, Κ18 καθώς και πολλά τυχερά γούρια προτείνονται ως ιδανικά δώρα των χριστουγεννιάτικων ημερών.

 Η Αναστασία, η Μαρίζα και η Ειρήνη υποδέχονται όλους εσάς στο ολοκαίνουριο πατρινό κατάστημα για να  σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τους πιο fashionable συνδυασμούς αλλά και τα πλέον επίκαιρα δωράκια που θα μαγέψουν τους αγαπημένους σας.

 

Η ίδια η σχεδιάστρια που ξεκίνησε την πορεία της το 1995 από ένα μικρό μαγαζί στο Χαλάνδρι και σήμερα διαθέτει 25 καταστήματα στην Ελλάδα και στην Κύπρο δηλώνει πολύ ενθουσιασμένη  με την καινούρια της έδρα στη Ρήγα Φεραίου 70.  Πιστή στην έμπνευσή της από τον ελληνικό ήλιο αλλά και υπέρμαχος της ελληνικής αργυροχρυσοχοΐας που παράγει κοσμήματα προσιτά σε όλες τις γυναίκες, επιμένει να απασχολεί ένα γυναικοκρατούμενο team προσωπικού. Με τις σειρές της να ανανεώνονται διαρκώς προτείνει φέτος να φορέσουμε διακριτικά κολιέ με μαργαριτάρια και ζιργκόν ή πιο chunky αλυσίδες και κορδόνι με περίτεχνα μοτίφ και μακραμέ βραχιόλια. Επίσης να διαλέξουμε ανάμεσα σε επιτραπέζια μικρά γουράκια σε ρόδι, κρεμαστό τριφύλλι, βελούδινη κολοκύθα, κερί με άρωμα κανέλλας ή  μπρελόκ με τον αριθμό της νέας χρονιάς.

 

Info

Anna Maria Mazaraki

Ρήγα Φεραίου 70, Πάτρα

Τηλ: 2610243708

Ωράριο λειτουργίας:

Δε-Τε-Σα 9:00-14:00 & Τρ-Πε-Πα 9:00-21:00

www.annamariamazaraki.gr

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View