Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Τζεμίμα Καν: Η λονδρέζα celebrity παράτησε το The Crown για ασέβεια στη Νταιάνα

Τζεμίμα Καν: Η λονδρέζα celebrity παράτη...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H όμορφη 47χρονη σεναριογράφος ήταν στενή φίλη της Lady D και πρόσφατα «χώρισε» το δημιουργό της σειράς από τη Γκίλιαν Αντερσον

«Βόμβα» στη βρετανική σοουμπιζ η αποχώρηση της γοητευτικής Jemima Goldsmith  Khan από την προετοιμασία του τελευταίου κύκλου του «The Crown». Συνήθως η Τζεμίμα απασχολεί τα media με την εμφάνισή της και τους έρωτές της αλλά τώρα ήταν πολύ ηχηρές οι κατηγορίες της για «ασέβεια» και «έλειψη συμπόνιας» απέναντι στη στενή της φίλη και αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταιάνα.

Συγκεκριμένα,  είχε προσληφθεί από την παραγωγή ως σύμβουλος του σεναριογράφου Peter Morgan, με τον οποίο, μάλιστα, συνδέθηκε αισθηματικά για ένα διάστημα, από τον Ιανουάριο του 2021 έως τον Φεβρουάριο του 2021. Το  ρομάντζο αυτό ήταν και η αιτία του χωρισμού  εκείνου πό την επί 4 χρόνια σύντροφό του,  Γκίλιαν Αντερσον που έπαιξε εξαιρετικά στη σειρά τη Μάργκαρετ Θάτσερ.  H The Sunday Times, μάλιστα, που έφερε το θέμα στη δημοσιότητα, αναφέρει ότι ο σεναριογράφος και η ηθοποιός είναι ξανά μαζί. 

Η ρήξη της Khan  που τελικά  θα παραλείψει το όνομά της από τα credits της νέας σεζόν, ήρθε  αφότου βοήθησε την παραγωγή στα κομμάτια της σχέσης της  Νταιάνα με τον καρδιοχειρουργό Hasnat Khan και με τον Dodi Fayed, αλλά και την επίμαχη συνέντευξη στο BBC Panorama με τον Martin Bashir.

Αν και δεν έχει ποτέ πριν μιλήσει δημόσια για τη σχέση της με την  πριγκίπισσα θέλησε  «να ακουστεί με ακρίβεια η ιστορία της».  Εκπρόσωπος του σήριαλ δήλωσε πλαντως ότι η Khan «υπήρξε φίλη, fan και υποστηρίκτρια της σειράς από την αρχή» και ότι «αν και ήταν μια αξιόπιστη πηγή πληροφοριών» δεν υπέγραψε ποτέ τυπικά συμβόλαιο ως σεναριογράφος. Το παρασκήνιο έγινε πάντως talk of the town στο Λονδίνο. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View