Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Τα μυστικά νεότητας της Ελίζαμπεθ Χάρλει: Ποτέ επεξεργασμένα, γλυκά, αλκοόλ, πλαστικές

Τα μυστικά νεότητας της Ελίζαμπεθ Χάρλει...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η 56χρονη βρετανίδα ηθοποιός μίλησε στους Sunday Times για το πώς μένει αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου έχοντας πια βαρεθεί τα parties

«Δεν έχω φάει επεξεργασμένη τροφή εδώ και εκατό χρόνια» ομολόγησε η αγέραστη βρετανίδα ηθοποιός και beauty icon στην τελευταία της συνέντευξη στους Sunday Times όταν ρωτήθηκε για τις διατροφικές της συνήθειες. Πάντα λαμπερή και fit, δείχνει όπως στα νιάτα της όταν έκανε θραύση η τουαλέτα Versace με τις παραμάνες και ο επεισοδιακός δεσμός της με το Χιου Γκραντ. Πλέον η Χάρλει παίζει στην τηλεόραση και ηγείται ενός επιτυχημένου swimwear brand  ενώ όταν ανεβάζει φωτογραφίες με μαγιό στο διαδίκτυο αφήνει άπαντες με το στόμα ανοιχτό.

Ενώ λοιπόν η Λιζ αυτοχαρακτηρίστηκε ανώριμη- ανέφερε συγκεκριμένα πως ο γιος της είναι πιο ώριμος από εκείνη- υπογράμμισε πως ουδέποτε δεν «ξέφυγε» από πλευράς αρχών στο φαγητό. 

«Δεν τρώω επεξεργασμένα προιόντα και γλυκά, πίνω ελάχιστο αλκοόλ, δεν καπνίζω και μετανιώνω που κάποτε το έκανα. Έχω μάθει να τρώω πιο ελαφριά και όχι πολύ αργά. Νομίζω ότι ένα από τα πιο μεταμορφωτικά πράγματα που έχω κάνει είναι το 50% της διατροφής μου να είναι λαχανικά. Εάν φας, δηλαδή, μια φέτα ψωμί για πρωινό, φάε κι ένα μήλο. Εξουδετέρωσε τα πάντα με λαχανικά». Μοναδική της γλυκιά  ατασθαλία λίγο φυστικοβούτυρο που είναι και το αγαπημένο της (για μια δυο κουταλιές μιλάμε).

Δεν δηλώνει οπαδός της πλαστικής χειρουργικής: «Δεν πιστεύω ότι σε κάνει να φαίνεσαι νεότερη, σε κάνει να μοιάζεις σαν να έβαλες filler. Δεν είναι για μένα», είπε.

Τελευταία πάντως έχει αλλάξει και τρόπο ζωής αντικαθιστώντας τα parties με ήσυχες οικογενειακές στιγμές στην αγγλική επαρχία. «Οι καραντίνες είχαν μια βαθιά επίδραση σε μένα, γιατί συνειδητοποίησα ότι ήμουν σε κατάσταση «μάχης ή πτήσης» για τα τελευταία 30 χρόνια. Βρήκα χρόνο για να θυμηθώ ό,τι μου έλεγε το ένστικτό μου να κάνω, από το να είμαι σε μια διαρκή πορεία ταξιδιών μία ή δύο φορές την εβδομάδα, πακετάροντας συνέχεια, αλλάζοντας δουλειές και τα πάντα, χωρίς να έχω χρόνο να κάτσω, απλά για να κάτσω. Ειλικρινά απολαμβάνω να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου, κάνοντας όσα αγαπώ, όπως το να γράφω και να ασχολούμαι με την κηπουρική. Έχω κάνει πολλές γιορτές και έχω πάει σε πολλά πάρτι που ήταν αρκετά για μια ζωή. Ειλικρινά πλέον θα μπορούσα να μείνω σπίτι φροντίζοντας τα τριαντάφυλλά μου και να είμαι μια χαρά» τόνισε. 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View