Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Τρέχω για sneakers -πού αλλού;- στα καταστήματα Δημητρίογλου!

Τρέχω για sneakers -πού αλλού;- στα κατα...

Το κουδούνι του σχολείου χτυπάει, τεράστια γκάμα αθλητικών ειδών σε Dimitroglou Sport και Dimitrioglou for Kids

To όνομα Δημητρίογλου στην εμπορική Πάτρα «αγγίζει» το μισό αιώνα αφοσίωσης στα επώνυμα αθλητικά παπούτσια και το sportswear γενικότερα. Πλέον η γνωστή επιχείρηση, με την πολύχρονη εμπειρία και καταξίωση στο είδος της, διατηρεί δυο νέα καταστήματα στο κέντρο, γεμάτα από τα πιο περιζήτητα, super trendy sneakers της διεθνούς αγοράς αλλά και ρούχα και αξεσουάρ που «τρελαίνουν» μικρούς και μεγάλους.

Με την έναρξη της φθινοπωρινής σαιζόν, η επιστροφή στην πόλη και το σχολείο, απαιτεί ποιοτικό και άνετο athleisure, εναρμονισμένο με τη νέα life style πραγματικότητα της έντονης καθημερινότητας.

Τι καλύτερο, από όταν αποκτάς total αθλητικό outfit με προσωπική σχέση και εξυπηρέτηση; Η γκάμα στα καταστήματα Δημητρίογλου είναι τεράστια, αλλά δίχως την απρόσωπη ατμόσφαιρα των πολυκαταστημάτων.

Επισκεφθείτε το ολοκαίνουριο κατάστημα Dimitrioglou Sport στον πεζόδρομο Παντανάσσης, που σχεδιάστηκε υποδειγματικά και με σύγχρονο πνεύμα από την αρχιτέκτονα Αλεξία Κουτσοσπύρου αλλά και το κατάφωτο Dimitroglou for Kids, το πρώτο, ιστορικό κατάστημα της πατρινής εταιρείας, στην οδό Γούναρη. Μην ξεχνάτε πως πλέον η αθλητική ένδυση έχει γίνει «basic» της γκαρνταρόμπας παιδιών, νέων και μεγαλύτερων καταναλωτών.

Τα labels που θα βρείτε πασίγνωστα και αγαπημένα: Adidas, Underarmour, Converse, Asics, Puma, Mizuno, Skechers, Salomon, Havaianas, Teva, Geox κ.α. είναι όλα εδώ πρωτοπορώντας και διαμορφώνοντας κορυφαία trends για τις αθλητικές δραστηριότητες και το πρακτικό casual ντύσιμο για όλη τη διάρκεια της μέρας.

dimitrioglousport.gr

φωτογραφίες: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΚΙΝΑΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View