Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Αιμιλιάνο: «Μούσκεμα» στην επεισοδιακή Alta Sartoria Uomo των Dolce e Gabbana στη Βενετία

Αιμιλιάνο: «Μούσκεμα» στην επεισοδιακή A...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η δυνατή καταιγίδα διέκοψε την πασαρέλα όπου ο κούκλος του GNTM εμφανίστηκε κατάξανθος, με χρυσό τοπ

Kάτω από το αγιάζι, τη βροχή και το χαλάζι περπάτησε ο ωραίος Αιμιλιάνο Μάρκου στην πιο επεισοδιακή- ever- επίδειξη των Dolce e Gabbana. Μια μέρα μετά τo πολύκροτο, γυναικείο alta moda show στην πλατεία Αγίου Μάρκου στη Βενετία, ο πιο αρρενωπός κούκλος του GNTM συμμετείχε με νέα πλατινένια κόμμωση στην αποχαιρετιστήρια sfilata Alta Sartoria Uomo. Mια θεαματική collection πάνω σε διάδρομο που αντανακλούσε τη λάμψη του νερού, ήταν εμπνευσμένη από τους Μάρκο Πόλο, Καζανόβα και Τιντορέτο και έγινε στις εγκαταστάσεις Arsenale, έδρα της βενετσιάνικης Μπιενάλε. Παρά τη σφοδρή κακοκαιρία που έκανε τα πάντα μούσκεμα, τα μοντέλα συνέχισαν να παρελαύνουν φορώντας απαστράπτουσες δημιουργίες. Μοναδικά κεντήματα και παραστάσεις από τα αξιοθέατα και την ιστορία της πόλης των δόγηδων «απογείωσαν» κάπες, κοστούμια και εκτυφλωτικά τοπ ενώ τα κοσμήματα ήταν εξαιρετικά «βαριά» και περίτεχνα για κυρίους.

Η συνέχιση της επίδειξης κάτω από την απότομη νεροποντή πάντως προκάλεσε ασταμάτητα χειροκροτήματα και πολλοί θεατές δήλωσαν πως θα τους μείνει αξέχαστη. Ο star του Χόλιγουντ Βιν Ντίζελ αναφώνησε «Μόνο στη Βενετία συμβαίνουν αυτά», η Κρις Τζένερ ομολόγησε πως το παντελόνι της στάζει αλλά νιώθει σαν ηρωίδα του Τιτανικού σε ένα «fabulοus show», ενώ ο επικεφαλής της βρετανικής Vogue Edward Enninful χειροκροτούσε με πάθος, με τους ίδιους τους σχεδιαστές να δηλώνουν αμήχανοι αλλά συγκινημένοι από την υποστήριξη. Στο event ήταν παρούσες επίσης οι Ελεν Μίρεν και Τζένουαρι Τζόουνς με αστραφτερά φορέματα του ιταλικού label και η Κόρτνει Καρντάσιαν με «καυτό» μίνι και το νέο της αγαπημένο. Κίτι Σπένσερ και Κιάρα ξεσήκωσαν επίσης τα φλας

Η αμερικάνικη Vogue έγραψε: «Ούτε χαλαζοκαταιγίδα της Αποκάλυψης» δεν μπόρεσε να διακόψει το Dolce e Gabbana Alta Sartoria Show. Οι Dolce e Gabbana είναι πολλοί σκληροί για να ματαιωθούν». Μάλιστα κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο πολλά βιντεάκια καλεσμένων που κατέγραψαν την όλη θυελλώδη ατμόσφαιρα.

 Ο Αιμιλιάνο Μάρκου εμφανίστηκε για δεύτερη φορά σε show του διάσημου οίκου ανάμεσα στην ελίτ των ανδρών μοντέλων διεθνώς. Εδειχνε πολύ διαφορετικός, όντας κατάξανθος, με κρυστάλλινα σκουλαρίκια, βαμμένα νύχια και σκούρα «τεατράλε» φρύδια. Τον είδαμε στις αναρτήσεις του στα παρασκήνια με τον έτερο Ελληνα μοντέλο Εβανς Νικόπουλο που κάνει καριέρα στο εξωτερικό, αλλά και κατά την αποχώρηση από τη Βενετία. What a show! σχολίασε λόγω της επίμονης βροχής, που οδήγησε άπαντες στα παλιά κτίρια να στεγνώσουν ενώ τα μοντέλα πανηγύριζαν για την αντοχή και την περιπέτειά τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View