Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 25 Νοεμβρίου 2021 στις Ελληνικές αίθουσες "Ο Οίκος Gucci" με την Lady Gaga

Στις 25 Νοεμβρίου 2021 στις Ελληνικές αί...

Μαζί της στην ταινία του Ρίντλει Σκοτ πρωταγωνιστεί ο Άνταμ Ντράιβερ αλλά και ο Αλ Πατσίνο

“Ο Οίκος Gucci – House of Gucci”, τιτλοφορείται η πολυαναμενόμενη ταινία σε σκηνοθεσία του Ρίντλει Σκοτ και σενάριο Μπέκυ Τζόνστον, Ρομπέρτο Μπεντιβένια που προγραμματίζεται για έξοδο στις Ελληνικές αίθουσες στις 25 Νοεμβρίου 2021 σε διανομή της Tulip.

To σενάριο βασίστηκε σε μια ιστορία της Μπέκυ Τζόνστον που με τη σειρά της στηρίχτηκε στο βιβλίο “Ο Οίκος Gucci” της Σάρα Γκέι Φόρντεν.

Ο Ρίντλει Σκοτ είναι και εκ των παραγωγών της ταινίας στην οποία, πρωταγωνιστούν η Lady Gaga που μας εντυπωίασε στο «Ένα αστέρι γεννιέται», ο Άνταμ Ντράιβερ, ο Τζάρεντ Λέτο, και οι Τζέρεμι Άιρονς, Τζακ Χιούστον. Συμμετέχουν η Σάλμα Χάγιεκ και ο θρύλος Αλ Πατσίνο.

Η ταινία «Ο Οίκος Gucci» είναι εμπνευσμένη από την συγκλονιστική πραγματική ιστορία της οικογενειακής αυτοκρατορίας του διάσημου Ιταλικού οίκου μόδας Gucci. Διατρέχοντας τρεις δεκαετίες έρωτα, προδοσίας, παρακμής, εκδίκησης, και εν τέλει φόνου, παρακολουθούμε τι κρύβεται πίσω από ένα όνομα, ποια είναι η αξία του και για το τι είναι ικανή μια οικογένεια προκειμένου να διατηρήσει τον απόλυτο έλεγχο.

Όταν με το καλό βγει το φιλμ το περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture