Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Lady Gaga: Το ξενοδοχείο Plaza της Νέας Υόρκης έγινε η προσωπική της πασαρέλα

Lady Gaga: Το ξενοδοχείο Plaza της Νέας ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τέσσερα looks των τελευταίων ημερών που επιβεβαίωσαν την αδυναμία της στο vintage glam και τις παλιές ντίβες του Χόλιγουντ

Στο περίφημο Plaza Hotel της Νέας Υόρκης «μπαινοβγαίνει» τα τελευταία 24ωρα η Lady Gaga αποδεικνύοντας πως η σχέση της με τις μεταμορφώσεις και τις μεγάλες υπογραφές της μόδας καλά κρατεί. Η 35χρονη αμερικανίδα super star (την οποία ανυπομονούμε να δούμε στην τελευταία της ταινία «House of Gucci») ξεσήκωσε τα φλας με τέσσερα looks, τα οποία φανερώνουν πόσο αγαπάει το old Hollywood glamour και το vintage style. Oλα ήταν ρούχα σε θηλυκή γραμμή, με την ίδια να επιλέγει σκούρα μαλλιά με κότσο και κλασικά γοβάκια σε όλες αυτές τις εμφανίσεις.

Συγκεκριμένα, αρχικά φόρεσε μια μαύρη δημιουργία Alexander Mc Queen με δαντελένιο lingerie μπούστο και πλούσια «λοξή» φούστα από οργάντζα, κρατώντας τσάντα από την εποχή που διηύθυνε τον οίκο Saint Laurent o Tom Ford.

 

Aκολούθησε μια σιλουέτα fifties: Ροζ πουά φόρεμα, σε στενή γραμμή με ντραπαρίσματα της Alexandra Rich συνδυασμένο με λευκή Fendi τσάντα. Στο ίδιο ύφος, με νοσταλγική αισθητική ήταν το φόρεμα Giuseppe di Morabito σε ασπρόμαυρο, άνθινο εμπριμέ, με αξεσουάρ ένα τσαντάκι Mark Cross.

Τέλος, τρέλανε τους φωτογράφους με ένα κατάλευκο outfit: Bustier φόρεμα σε πουά τούλι Giambattista Valli με πανοφώρι Fendi στον ίδιο τόνο. Τα new retro γυαλιά της είχαν ετικέτα Gentle Monster.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο ξενοδοχείο έχει χρησιμοποιηθεί για θρυλικές ταινίες, οπότε η Gaga δεν το επέλεξε τυχαία. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View