Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Καρολίνα και Σαρλότ του Μονακό, μια υποδειγματική εμφάνιση μαμάς- κόρης σε αγώνες ιππασίας

Καρολίνα και Σαρλότ του Μονακό, μια υποδ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Απέδειξαν το πόσο σημαντικό είναι να ξέρεις τους κοινωνικούς κανόνες του dresscode- συχνά σε events οι γυναίκες υπερβάλλουν στυλιστικά

Απλές αλλά ταυτόχρονα trendy, οι πιο γοητευτικές εκπρόσωποι του πριγκιπάτου του Μονακό στη  15η περιοδεία Longines Global Champions. Ο λόγος για την 64χρονη πριγκίπισσα Καρολίνα, αδελφή του Αλβέρτου και διαχρονικά υπέρκομψη γαλαζοαίματη και την 34χρονη κούκλα κόρη της Σαρλότ Κασιράγκι οι οποίες παρέστησαν σε αγώνες ιππασίας «κλέβοντας» την παράσταση με υποδειγματικό dresscode για την περίσταση, τη θέση και την ηλικία τους. Η Καρολίνα προτίμησε μια εκρού, ανάλαφρη και διαχρονικά chic ολόσωμη φόρμα του οίκου Halston, με σταυρωτό πάνω μέρος και χαλαρό παντελόνι. Τη συνδύασε με αξεσουάρ του οίκου Chanel. Εχει υιοθετήσει στα μαλλιά της σαντρέ ξανθιές ανταύγειες που δεν κρύβουν τα φυσικά, γκρίζα της μαλλιά.

H Σαρλότ που λατρεύει την ιππασία και συμμετείχε για χρόνια σε αγώνες, εμφανίστηκε με κρεπ midi dress σε black & white εμπριμέ, που σχημάτιζε κύματα με το logo της Chanel. Το ντύσιμό της συμπλήρωσαν πέδιλα με χαρακτηριστικά hitten heels του ίδιου label. Η Σάρλοτ είναι άλλωστε παγκόσμια Chanel ambassador και φέτος πρωταγωνιστεί στις καμπάνιες του οίκου ενώ ηγείται των συναντήσεων για τη λογοτεχνία Les Rendez-vous littéraires rue Cambon. Ουδέποτε τόνισε την sexy πλευρά της ομορφιάς της ενώ το χτένισμά της παραμένει ατημέλητα κοριτσίστικο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View