Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

«Αγαλμα» ο Αιμιλιάνο του GNTM στο μιλανέζικο show των Dolce e Gabbana

«Αγαλμα» ο Αιμιλιάνο του GNTM στο μιλανέ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Επιλέχθηκε να μπει στην τριάδα των μοντέλων με μαγιό χάρη στο «γραμμωμένο» του σώμα, εξ' αρχής ονειρευόταν διεθνή καριέρα στη μόδα

Στο πρώτο φυσικό show των διάσημων ιταλών σχεδιαστών Dolce e Gabbana έλαβε μέρος ο Αιμιλιάνο Μάρκου, ένα από τα φαβορί του δημοφιλέστατου διαγωνιστικού παιχνιδιού της tv, GNTM. Λίγους μήνες μετά το φινάλε της εκπομπής, τον θαυμάσαμε στην επίδειξη του πασίγνωστου brand στο Μιλάνο, γεγονός που επιβεβαίωσε την άποψη των κριτών και τη γενικότερη αίσθηση πως διαθέτει στόφα κλασικού, ανδρικού μοντέλου της ιταλικής μόδας. Μόλις 21 ετών, ο Αιμιλιάνο είναι Αθηναίος με αλβανικές ρίζες, και σπούδαζε εμποροπλοίαρχος παράλληλα με τα πρώτα του βήματα στο μόντελινγκ. Θεωρούσε ανέκαθεν τον εαυτό του fitness model καθώς βασικά του προσόντα είναι οι ανδροπρεπείς «γωνίες» του προσώπου του και το πολύ γυμνασμένο του σώμα. Αυτό όπως φάνηκε το «πρόσεξαν» αμέσως οι υπεύθυνοι κάστινγκ του Dolce e Gabbana show για την σαιζόν άνοιξη- καλοκαίρι 2022. Όπως παρατηρήσαμε, μόλις τρία μοντέλα φορούσαν μαγιό στην επίδειξη και ένας από αυτούς ήταν ο Αιμιλιάνο. Εμφανίστηκε με λευκό sexy μαγιό με χρυσό logo κούμπωμα και ήταν αυτό που λέμε…. Ελληνικό άγαλμα. Το event είχε θέμα το φως και είχε έμπνευση τα πολύχρωμα λαμπιόνια στις παραδοσιακές φιέστες της Κάτω Ιταλίας.

 

Eννοείται πως ο Αιμιλιάνο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τη σημαντική στιγμή καθώς πάντα έλεγε πως ονειρεύεται διεθνή καριέρα. Ταυτόχρονα ευχαρίστησε τους σχεδιαστές που τον διάλεξαν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View