Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Villa Oleandra: Η έπαυλη του Τζορτζ Κλούνεϊ επιμένει στην ιταλοπρεπή vintage σαγήνη της

Villa Oleandra: Η έπαυλη του Τζορτζ Κλού...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

To πολυσυζητημένο σπίτι στη λίμνη Κόμο έχει δεκαπλασιάσει την αξία του στα 100.000.000 δολάρια από τη στιγμή που το απέκτησε ο star

Την αρχοντική έπαυλη του Hollywood super star Τζορτζ Κλούνει στην ειδυλλιακή λίμνη Κόμο, τη χαιδεύουν τα γαλαζοπράσινα νερά και υψώνεται στην γραφική πόλη Λάλιο. Η Villa Oleandra πέρα από την οικογένεια του ηθοποιού, έχει υποδεχθεί στις σάλες της τον Μπάρακ Ομπάμα, την Οπρα Γουίνφρει, τον πρίγκιπα Χάρι, την Σίντι Κρόφορντ, το Ματ Ντέιμον που συνδέονται φιλικά με τον Κλούνει, ενώ στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει βασιλείς και πολιτικούς. (Μετέπειτα είχε περάσει στην επιχειρηματική αυτοκρατορία Heinz με τα πασίγνωστα κέτσαπ και τις μουστάρδες). Η υπέρκομψη Αμάλ Κλούνει έχει εδώ γείτονες πάμπλουτους celebrities, όπως η Ντονατέλα Βερσάτσε. Η ανακαίνιση του σπιτιού δεν στόχευε να επισκιάσει καθόλου την υπάρχουσα επίπλωση και το γενικότερο vintage style. Αλλωστε, τα πάντα εντάσσονται στο αρχιτεκτονικό ιδίωμα του φημισμένου, παραδεισένιου θερέτρου.

Ο Κλούνει λάτρεψε την τοποθεσία- αξιοθέατο πριν 20 χρόνια, καθώς δηλώνει μεγάλος θαυμαστής της ιταλικής κουλτούρας. Μάλιστα στη λίμνη Κόμο είχαν γίνει και γυρίσματα για την περιπέτεια «Ocean’s Twelve». Πλέον όποιος ταξιδεύει στην περιοχή ενημερώνεται αυτόματα για το «ποιο είναι το σπίτι του Κλούνει». Είχε πωληθεί στον δημοφιλή πρωταγωνιστή και παραγωγό 13,5 εκατομμύρια δολάρια ενώ η τιμή του σήμερα – αν έβγαινε στην αγορά- έχει απογειωθεί στα 100 εκατομμύρια. (Πριν λίγα χρόνια είχε ακουστεί το ενδεχόμενο να πουληθεί αλλά δεν επιβεβαιώθηκε.)

Διαθέτει 25 δωμάτια, εξωτερική πισίνα, γήπεδο τένις, γυμναστήριο, αίθουσα προβολών και γκαράζ. Οι κεντρικές κρεβατοκάμαρες είναι 7 με τα αντίστοιχα μπάνια, ενώ τα δωμάτια των φιλοξενούμενων 3 με 2 μπάνια. Οι κήποι είναι εκπληκτικοί. Ο Τζορτζ Κλούνει έχει «συλληφθεί» από τα φλας κυρίως σε σκάφη ή στον κήπο, καθώς διστάζει να μοιραστεί με το κοινό το ησυχαστήριό του. Οι παπαράτσι πάντως καραδοκούν διαρκώς, όταν είναι εκεί. Πρόσφατα πάντως, 60 ετών πλέον, απέκτησε και ένα κτήμα με αγροικία στην Προβηγκία, το Ντομέν ντι Καναντέλ στην περιοχή Μπρινιόλ της Γαλλίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View