Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

White & Blue: Oι άφθαρτοι τόνοι του resort chic πιο επίκαιροι από ποτέ

White & Blue: Oι άφθαρτοι τόνοι του ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ανανεώστε και φωτίστε το σπίτι για το καλοκαίρι με τα χρώματα που αντέχουν στο χρόνο «φωνάζοντας» θάλασσα

Οι καιροί είναι δύσκολοι για εφαρμογή περιστασιακών διακοσμητικών τάσεων στο σπίτι, οπότε το διεθνές interior design έχει στραφεί στην κλασική, αξεπέραστη διχρωμία του λευκού και του μπλε. Με τους διασημότερους deco experts να ορκίζονται στη διαχρονικότητα, την κομψότητα και τη φρεσκάδα τους, τα εν λόγω χρώματα αναδεικνύουν εξίσου όμορφα διάφορα styles κατ’ οίκον. Αφομοιώνονται και στο μεσογειακό και ελληνικό ύφος και στο πιο εξωτικό αλλά και στο new classic, που επιλέγουν σταθερά επιμελείς οικοδέσποινες σε διάσημα, αριστοκρατικά θέρετρα της οικουμένης.

Πιάτα σε λευκό και μπλε από τη Ralph Lauren Home

Πιάτα σε λευκό και μπλε από τη Ralph Lauren Home

Mπλε τόνοι στο καθιστικό του Ikea

Mπλε τόνοι στο καθιστικό του Ikea

Mαξιλάρια του H&M Home

Mαξιλάρια του H&M Home

Το μπλε κυριαρχεί πλέον στα καταπληκτικά...

Το μπλε κυριαρχεί πλέον στα καταπληκτικά ιταλικά έπιπλα Baxter

Baxter

Baxter

Baxter

Baxter

Baxter

Baxter

Baxter

Baxter

Ετσι, εάν θέλετε ο χώρος σας να «ανέβει», κόντρα στη μονοτονία των ουδέτερων αποχρώσεων- γήινων και industrial- και η πολυχρωμία σας κουράζει, μπορείτε να αφεθείτε σε μια διαχρονική συνταγή, εμπνευσμένη από τη θάλασσα, το ναυτικό και τις ιστορικές κουλτούρες. Οι κινέζικες πορσελάνες, η νησιώτικη ελληνική αρχιτεκτονική, τα μαροκινά μωσαικά και το resort chic τύπου Ralph Lauren αντέχουν στο χρόνο, οπότε δεν θα ξοδευτείτε παράλογα. Παρατηρώντας τις εξελίξεις στο προσκήνιο της εσωτερικής διακόσμησης θα αντιληφθείτε πως ακόμα και οι πιο λιτοί, σύγχρονοι οίκοι έχουν αγαπήσει πολύ το μπλε και εν όψει θέρους έχουν αντικαταστήσει με αυτό τα πολυφορεμένο μαύρο.

 Ένα μαξιλαράκι, ένα ταπέτο, κάποιο σερβίτσιο, μια γωνιά από βάζα, ο τοίχος που βάψατε μπλε σαν «παραφωνία- έκπληξη» , τα καινούρια πλακάκια στο μπάνιο, ο πάγκος στην κουζίνα αρκούν για να αλλάξουν αυτόματα την εικόνα σε κάθε δωμάτιο. Με λίγα λόγια αλλάξτε στόφες και παίξτε με αντικείμενα σε white & blue και θα αποζημιωθείτε για την έμπνευση. Στήστε «σκηνικά» που θα διώξουν τη μουντάδα του χειμώνα με την παλέτα – επένδυση. Σας έχουμε φωτογραφίες – πειστήρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View