Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Είναι ήδη hit: Σε ένα δίμηνο Eurovision, είδατε το Last Dance με τη Stefania;

Είναι ήδη hit: Σε ένα δίμηνο Eurovision,...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η 18χρονη ελληνο-ολλανδέζα ανέβηκε ταχύτατα στην πρώτη θέση του ελληνικού Itunes chart και θα τραγουδήσει στο Ρότερνταμ όντας ήδη δημοφιλής εκεί

«Με φόρα» οδεύει στο Ρότερνταμ η πολύ χαριτωμένη Stefania, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2021. Είναι το ίδιο κορίτσι- τραγουδίστρια, ηθοποιός, YouTuber-  που θα πήγαινε στην αναμέτρηση και πέρυσι, αλλά η πανδημία δεν το επέτρεψε. Αυτή τη φορά ερμηνεύει το ποπ κομμάτι «Last Dance» σε eighties style, ντυμένη όπως τα κορίτσια της ηλικίας της αλλά με υπερβατικά, μυθολογικά στοιχεία να την περιβάλλουν, όπως ο Πήγασος και ο Ατλαντας. Η 18χρονη  έχει ρίζες από τον Εβρο αλλά ζει στην Ολλανδία, όπου έγινε γνωστή στο tv show παιδικών ταλέντων TheVoice Kids και το girlband Kisses. Tα προγνωστικά τη θέλουν λοιπόν πολύ ψηλά εν όψει του μεγάλου τελικού στις 22 Μαίου. Ειδικά επί ολλανδικού εδάφους ακούγεται πάρα πολύ!

 

Μόλις έξι ημέρες από την κυκλοφορία του, το Last Dance πέτυχε πάνω από 550.000 χιλιάδες προβολές στο Youtube και «σκαρφάλωσε»  στα Top 50 των  iTunes Charts σε 15 χώρες. «Αρπαξε» την πρώτη θέση στο ελληνικό Itunes chart,  την 4η  στην Νορβηγία και το Ισραήλ , την 7η  στην Φινλανδία και την  12η σε Ολλανδία- Σουηδία. Μάλιστα, στη μεγαλύτερη διαδικτυακή ψηφοφορία που διοργανώνει το δημοφιλέστερο Eurovision site wiwibloggs , η Stefania ήρθε πρώτη με 9,14% των ψήφων αφήνοντας πίσω της το μεγάλο φαβορί, την Ελβετία με 8,26%.

 Στο YouTube κυκλοφόρησε βίντεο όπου οι φαν του διαγωνισμού από όλον τον πλανήτη αποθεώνουν την ελληνική συμμετοχή. Επιπλέον, για πρώτη φορά στην ιστορία της Eurovision, ελληνική συμμετοχή καταφέρνει να συμπεριληφθεί σε  Spotify Editorial Lists αλλά και στην πολύ δημοφιλή λίστα New Music Friday τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ολλανδία και το Βέλγιο.

Κόντρα στις «χλιαρές» προβλέψεις των στοιχημάτων, οι eurofans αλλά και πολλοί επώνυμοι έχουν υποδεχθεί το ελληνικό τραγούδι με ενθουσιασμό. Εχει δημοσιοποιηθεί  π.χ η δήλωση του Διευθυντή του Εθνικού θεάτρου της Σουηδίας στο twitter «Λατρεύω την ελληνική συμμετοχή στον φετινό διαγωνισμό» ενώ τηλεοπτικά δίκτυα την έχουν χαρακτηρίσει πολλά υποσχόμενη.

Στην Ελλάδα τη στηρίζουν και αισιοδοξούν Genevieve,  Θέμης Γεωργαντάς, ο παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης και πολλοί εκπρόσωποι των media. Φυσικά και η θείος της Stefania, o γνωστός ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου. Συνθέτης είναι ο Δημήτρης Κοντόπουλος. Δείτε το βίντεο στο διαδίκτυο ή το Ertflix!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View