Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Κορίτσια ο Ibra! Mόλις τραγούδησε στο Σαν Ρέμο και ποζάρει για τους Dsquared

Κορίτσια ο Ibra! Mόλις τραγούδησε στο Σα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο Σουηδός star της μπάλας Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τρελαίνει τους Ιταλούς ως το πρόσωπο της ημέρας

O 39χρονος Σουηδός ποδοσφαιριστής Zlatan Ibrahimović, ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, είναι ο νέος «θεός» της Μίλαν και οι Ιταλοί τον λατρεύουν. Ως super star της μπάλας (έχει περάσει από Αγιαξ, Γιουβέντους, Μπαρτσελόνια, Παρι Σεν- Ζερμέν, Μάντσεστερ κ.α.) χρίστηκε φέτος guest star συμπαρουσιαστής στο καθιερωμένο φεστιβάλ τραγουδιού του Σαν Ρέμο όπου και έκανε θριαμβευτική είσοδο το βράδυ της Τρίτης. «It is an honour to be here, but also an honour for you to have me here» είπε χαρακτηριστικά στην πρεμιέρα όπου και αποθεώθηκε. Με εντυπωσιακό εκτόπισμα στη σκηνή χάρη στο 1.95 ύψος του, ο διάσημος πρωταθλητής δεν έχασε στιγμή το χιούμορ του τις τελευταίες μέρες. Διαρκώς κάνει αστειάκια που προκαλούν αμφίρροπα σχόλια στις αθλητικές εφημερίδες.

Με κοστούμια Dsquqred στο θέατρο Ariston

Με κοστούμια Dsquqred στο θέατρο Ariston

Χθες πάντως συνέβη το απρόοπτο: Δεν κατόρθωσε να ξεφύγει από την κίνηση με το αυτοκίνητό του και χρειάστηκε να βγει και να χρησιμοποιήσει μηχανή οπαδού της Μίλαν για να φτάσει στο θέατρο Ariston. «Scusa, mi dai un passaggio? είπε στον οδηγό, που τον μετέφερε για 60 ολόκληρα χιλιόμετρα. Μετά πάντως, έστω κι αν μιλάει αξιοπρεπώς τα ιταλικά, μάλλον δυσκολεύτηκε να τραγουδήσει στη σκηνή... Προσκλήθηκε σε ντουέτο με τον καλό του φίλο, προπονητή της Μπολόνια  Sinisa Mihajlovic  στο hit του ’70 «Io Vagabondo» με τη βοήθεια του οικοδεσπότη Aamadeus και του κωμικού Fiorello. 

Ο «Ibra» ή απλά Zlatan, που έχει γίνει το «πρόσωπο της ημέρας» κάνοντας το ντεμπούτο του στο δημοφιλές μουσικό event είναι φέτος και ambassador των καναδo-ιταλών σχεδιαστών Dsquared καθώς πρωταγωνιστεί στην εαρινή τους καμπάνια ως sexy είδωλο της μόδας.

 

Το πασίγνωστο label τον ντύνει βέβαια και στο φεστιβάλ, το οποίο αν θέλετε να το παρακολουθήσετε συνεχίζεται στην ιταλική Rai ως το σαββατόβραδο. Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν και βίντεο με τις ερμηνευτικές επιδόσεις του Ιμπραίμοβιτς….

 

Δείτε τη φωτογράφιση των Dsquared με το «Icon» της σαιζόν:

* Kομμάτια της συλλογής αναμένονται στο Collective Patras στην οδό Ερμού

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View