Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ladies in Red: Η κατακόκκινη collection της Celia Kritharioti για τα φετινά Χριστούγεννα

Ladies in Red: Η κατακόκκινη collection ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Όπως πάντα μιλάμε για ονειρικά φορέματα με φιόγκους, "ουρές", κρύσταλλα, όλα στο χρώμα του πάθους και της αποπλάνησης…

Η αθηναική εβδομάδα μόδας μόλις ολοκληρώθηκε, με την ψηφιακή της πλευρά να επικρατεί λόγω των συνθηκών της πανδημίας. Η διεθνούς φήμης ελληνίδα σχεδιάστρια Celia Kritharioti συμμετείχε με μια νέα couture collection, ειδικά για τα Χριστούγεννα, βασισμένη στο φλογερό κόκκινο χρώμα.  Η Celia Kritharioti Couture Red for Hope Xmas 2020 Collection προβλήθηκε στα πλαίσια της Athens Xclusive Designers Week, ενώ μια μέρα νωρίτερα παρουσιάστηκε η συλλογή prêt a porter 5226 Celia Kritharioti «Ready To Wear – Golden Hall» .

 «Το κόκκινο είναι αγάπη, έμπνευση, πάθος, αποπλάνηση, δέσμευση και στάση. Το κόκκινο χρώμα ήταν η έμπνευση για τη δημιουργία μιας συλλογής που όχι μόνο θα φέρει χαρά και ευτυχία σε όλους τους ανθρώπους που αισθάνονται αβεβαιότητα και αγωνίζονται σε αυτήν την πρωτοφανή συγκυρία, αλλά και υποστηρίζουν την Ελληνική Μόδα, έναν επιχειρηματικό τομέα που χρειάζεται περισσότερο από ποτέ υποστήριξη.» δήλωσε η designer.

Την επιμέλεια των video που γυρίστηκαν στο αρχοντικό ατελιέ του οίκου στην Πλάκα ανέλαβε ο αγαπημένος φωτογράφος και σταθερός συνεργάτης της Celia, Κώστας Αυγούλης ενώ τα μαλλιά επιμελήθηκε ο Panos Papandrianos και το make up έγινε υπό τις οδηγίες του μαέστρου του είδους, Πέτρου Πετρόχειλου. Πρωταγωνιστούν επτά μοντέλα διεθνούς σταδιοδρομίας, μεταξύ των οποίων η Yumi Lamber, η Εmmy Rappe και η ελληνίδα super model με την μεσολογγίτικη καταγωγή Ros Georgiou.

Όλα τα looks βασίζονται στα πολυτελή, μεταξωτά υφάσματα και στα κρύσταλλα. Πώς εμπνεύστηκε η Celia τις εν λόγω δημιουργίες; 

«Έμπνευση αποτελεί κάθε γυναίκα που σέβεται κι αγαπά το σώμα και τη θηλυκότητά της. Στιλάτη είναι κάθε γυναίκα που αγαπά τις ατέλειες της, όπως όλες έχουμε, και γνωρίζει πώς μπορεί να τις μετατρέψει σε προσόν. Που αγκαλιάζει τις τάσεις της μόδας και τις εναρμονίζει στο προσωπικό της στυλ», απαντά, πεπεισμένη πως παρά το lockdown κάθε γυναίκα θέλει να νιώθει όμορφη και θελκτική. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View