Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Κι άλλες stars με Celia Kritharioti: Κατέπληξαν Λεόνα Λιούις, Δανάη Μιχαλάκη, Ανια Τέιλορ Τζόι

Κι άλλες stars με Celia Kritharioti: Κατ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Οι couture φραμπαλάδες και οι φιόγκοι αλλά και τα σαγηνευτικά χρώματα έκαναν το γύρω του κόσμου

H διεθνούς φήμης ελληνίδα σχεδιάστρια Celia Kritharioti είχε την τιμητική της τη φετινή χρονιά, καθώς μεγάλες stars της showbiz επέλεξαν δημιουργίες της σε διάφορα επίσημα events. Μετά τη Ρίτα Ορα και τη Τζένιφερ Λόπεζ ήρθε η σειρά δυο ακόμα διασημοτήτων παγκόσμιας εμβέλειας να την προτιμήσουν, κινητοποιώντας τα fashion media. (Κι εμείς καμαρώνουμε που «ταξιδεύει» έτσι η εγχώρια υψηλή ραπτική)

 H διάσημη τραγουδίστρια Λεόνα Λιούις μετά από απουσία πενταετίας, έκανε την πρώτη της φωτογράφιση στο βρετανικό περιοδικό της Telegraph φορώντας στο εξώφυλλο μια ολομέταξη, δίχρωμη τουαλέτα Celia Kritharioti σε super λαμπερό πορτοκαλί και φούξια. Τα μανίκια εντυπωσιακά, οι ώμοι έξω και η μέση της φούστας ψηλή ώστε να υπογραμμίζει τη μέση. Mε την ίδια αμφίεση είδαμε πάντως και την ελληνίδα «Δρόσω» των «Αγριων Μελισσών» Δανάη Μιχαλάκη στο ελληνικό περιοδικό Gala.

Oμως και η πολυσυζητημένη, νεαρή ηθοποιός Ανια Τέιλορ Τζόι που απολαμβάνει τεράστιας δημοτικότητας ως πρωταγωνίστρια της σειράς του Netflix «The Queen’s Gabbit» φόρεσε ρούχο της ελληνίδας designer. Πρόκειται για ένα στράπλες, ονειρεμένο bow mini dress σε υπέροχους παστέλ τόνους, γεμάτο πελώριους φιόγκους. Η 24χρονη star έκανε τεράστια εντύπωση χάρη σε αυτό το couture φόρεμα στην εκπομπή LIVE with Kelly and Ryan  και κυκλοφόρησαν πολλές σχετικές φωτογραφίες!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View