Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

GucciFest: Περισσότερο σινεμά, λιγότερα shows από τον εφευρετικό Alessandro Michele (Συντονιστείτε 16- 22/11)

GucciFest: Περισσότερο σινεμά, λιγότερα ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Χάρι Στάιλς, Μπίλι Ειλις, Φλόρενς Γουελς σε κινηματογραφημένα επεισόδια στο διαδίκτυο

Virtual Fashion Film Festival διαφορετικό από όσα έχουμε δει μέχρι τώρα: Ο δημοφιλής και άκρως επιδραστικός, ιταλικός οίκος μόδας Gucci ανακοίνωσε ένα ολοκαίνουριο διαδικτυακό φεστιβάλ κινηματογράφου και μόδας με πρωταγωνιστές τα είδωλα του label και διεθνή style icons της μουσικής Harry Styles, Billie Eilish και Florence Welch από τους Florence and The Machine.
Mε την ονομασία GucciFest, πρόκειται για ένα εικονικό online φεστιβάλ κινηματογράφου, μουσικής και μόδας, το οποίο θα προβληθεί στο YouTube και στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ από τις 16 έως τις 22 Νοεμβρίου. Το κύριο event θα είναι το ντεμπούτο της μίνι σειράς-νέας κολεξιόν του Αλεσσάντρο Μικέλε, καλλιτεχνικού διευθυντή της Gucci τα τελευταία χρόνια. Η collection θα έχει τίτλο «Ouverture of Something That Never Ended» («Εναρξη σε Κάτι Που Δεν Τελείωσε Ποτέ») και με σκηνοθέτη τον Gus Van Sant θα παρουσιαστεί σε επτά μέρη.

Το κινηματογραφικό θέαμα γυρίστηκε στην Ρώμη και περιστρέφεται γύρω από την σουρεαλιστική καθημερινότητα της περφόρμερ Σίλβια Καλντερόνι. Σε κάθε επεισόδιο, που θα ανεβαίνει καθημερινά, θα κάνουν εμφάνιση μεταξύ άλλων pop stars οι Styles, Eilish, Welch αλλά και η Ελληνίδα Ariana Papademetropoulos.

Στο GucciFest θα δούμε επίσης ταινίες μόδας από 15 ανερχόμενους σχεδιαστές, που επέλεξε ο ίδιος ο Μισέλ για την πρωτοπόρα ματιά τους. Αυτοί είναι οι Ahluwalia, Shanel Campbell, Stefan Cooke, Cormio, Charles De Vilmorin, JordanLuca, Mowalola, Yueqi Qi, Rave Review, Gui Rosa, Rui, Bianca Saunders, Collina Strada, Boramy Viguier και Gareth Wrighton.

Η νέα κολεξιόν του Μισέλ θα είναι η πρώτη από τις δύο που θα γίνονται μόνο κάθε σεζόν. Πρόκειται για μία απόφαση του ίδιου του σχεδιαστή να μειώσει μόνιμα τον αριθμό των shows της Gucci.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View