Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Sexiness με αντιδράσεις: Η Αννα ντελο Ρούσο έγδυσε την 19χρονη Κάια Γκέρμπερ

Sexiness με αντιδράσεις: Η Αννα ντελο Ρο...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πιο τολμηρή από ποτέ, η κόρη της Σίντι Κρόφορντ με λάτεξ, βινίλ και διαφάνειες στη Vogue Japan προκάλεσε θετικά και αρνητικά δημοσιεύματα

«Σάλος» με τη νέα φωτογράφιση της Κάια Γκέρμπερ για την γιαπωνέζικη Vogue του Σεπτεμβρίου. Η νέα super star της μόδας, λίγο πριν κλείσει τα 19 της χρόνια ποζάρει πιο αποκαλυπτική από ποτέ, ολόγυμνη, τόπλες και με διάφορα sexy outfits βασισμένα στο λάτεξ, το βινίλ και τις μαύρες διαφάνειες που θα κυριαρχήσουν τον προσεχή χειμώνα. Το styling φέρει τη σφραγίδα της πάντα προκλητικής ιταλίδας fashion guru Αnna dello Russo και ο φακός και η καλλιτεχνική διεύθυνση είναι των Luigi & Iago. Το νεαρό μοντέλο δήλωσε στο διαδίκτυο πως αυτή η δουλειά είναι «η καλύτερη που θα μπορούσε να ονειρευτεί, πλαισιωμένη από χαρισματικούς ανθρώπους», αλλά τα διεθνή δημοσιεύματα διχάζονται.

Το έντονο, αισθησιακό μακιγιάζ με τα smokey eyes και τα υπογραμμισμένα χείλη από τον YSL global beauty director Tom Pecheux, το χτένισμα με τις καπέτες και τα eighties κοσμήματα αλλά και οι σκανδαλιστικές πόζες κάνουν την Κάια αγνώριστη. Ετσι, άλλες στήλες και περιοδικά την βρίσκουν εκθαμβωτική και «φτυστή» η διάσημη μαμά της όπως και μια καινούρια ενσάρκωση της Ολίβια Νιούτον Τζον στο φινάλε του Grease. Άλλα κείμενα όμως αναφέρουν πως οι εικόνες δεν ταιριάζουν καθόλου με την ηλικία της Κάια και είναι ντροπιαστικό να εμφανίζεται έτσι. Πάντως, η περιζήτητη καλλονή αναδεικνύει αποστομωτικά το style του οίκου Saint Laurent που θα επηρεάσει την αγορά με τις πρώτες ψύχρες. Όπως έχουμε ήδη γράψει τα γυαλιστερά κολάν, το πλαστικό, το δέρμα και οι matrix επιθετικές σιλουέτες των eighties και nineties έρχονται!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View