Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Η οικογένεια Μπαλατή γιορτάζει 45 χρόνια στην εμπορική Πάτρα

Η οικογένεια Μπαλατή γιορτάζει 45 χρόνια...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με τέσσερα καταστήματα, τα αδέλφια Μαίρη, Κωνσταντίνος, Βίκυ & Χριστίνα συνεχίζουν την παράδοση στο ποιοτικό, ελληνικό ρούχο

Εδώ και τεσσερεσίμισι δεκαετίες η οικογενειακή, εμπορική επιχείρηση Nick Μπαλατή ντύνει μικρούς και μεγάλους πατρινούς. Πρόκειται για μια γνωστή, καθιερωμένη και αμιγώς ελληνική επιχείρηση, που σέβεται και αναδεικνύει με συνέπεια το ποιοτικό ελληνικό ρούχο διαθέτοντας πλέον τέσσερα καταστήματα στην πόλη μας με βρεφικά, παιδικά, ανδρικά και γυναικεία είδη. Η 45χρονη πορεία της Nick είναι συνυφασμένη με τα εκλεκτικά χαρακτηριστικά στην κατασκευή των ομώνυμων παιδικών ενδυμάτων αλλά και με τη μεγάλη γκάμα σε επώνυμα, αναγνωρισμένα labels για τους νέους και όλη την οικογένεια.

Μαίρη, Κωνσταντίνος, Βίκυ & Χριστίνα είναι η δεύτερη γενιά της πατρινής εταιρείας που συνεχίζει με αφοσίωση, πάθος και ενθουσιασμό την παράδοση της φαμίλιας εστιάζοντας στα αξιόπιστα εγχώρια brands τα οποία θα βρείτε σε εντυπωσιακά μεγάλη γκάμα και με πολύ- πολύ προσιτές τιμές και προσφορές. Ανάμεσα στις ετικέτες που ξεχωρίσαμε ενδεικτικά είναι οι Marasil, Sprint, Evita, Name it kids, Joyce ενώ ειδικά για τους κυρίους οι streetwear, casual επιλογές είναι ατέλειωτες μέσα από τις συλλογές Vanhipster, p/coc, Τressor, paco&co, Levi's. 

Η εξυπηρέτηση που βασίζεται στην προσωπική σχέση με τους πελάτες, η συνεχής ενημέρωση ώστε οι προτάσεις σε ρούχα και αξεσουάρ να ανανεώνονται διαρκώς αλλά και η στροφή σε οικολογικές σειρές από οργανικό βαμβάκι αντικατοπτρίζουν το σύγχρονο πνεύμα των υπευθύνων.

Εδώ, το made in Greece δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα ξένα brands. Kαι αυτό γιατί είναι «στα καλύτερά του»!

 

Διευθύνσεις Nick stores:

  • Κεντρικό: Αγ. Κωνσταντίνου 96, Αγυιά, T: 2610 432503
  • Ερμού 79, T: 2610 224922
  • Ανθείας 154, T: 2610 434365
  • Ανθείας 157, T: 2611 811311

www.nickstores.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View