Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Σαρλίζ Θερόν: «Σκίζει» στο Netflix ως άφοβη super ηρωίδα Andy

Σαρλίζ Θερόν: «Σκίζει» στο Netflix ως άφ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H περιπέτεια δράσης και φαντασίας μπήκε στη λίστα των δέκα δημοφιλέστερων ταινιών που προβλήθηκαν ποτέ στην πλατφόρμα

Tα κουτσομπολιά λένε πως η καλλονή super star Σαρλίζ Θερόν είχε πικραθεί πολύ που δεν την επέλεξαν για τη συνέχεια του «Mad Max», όμως η απίστευτη απήχηση της νέας της περιπέτειας «Old Guard- Παλαιά Φρουρά» στο Netflix έχει κατευνάσει τη δυσαρέσκειά της. Το κωμικοτραγικό φιλμ δράσης και super ηρώων, μέσα σε ελάχιστες μέρες μπήκε στη λίστα των δέκα δημοφιλέστερων ταινιών που προβλήθηκαν ποτέ στην πασίγνωστη πλατφόρμα. Ενσαρκώνοντας την πολεμίστρια Andy- Ανδρομάχη, η ολοκαίνουρια παραγωγή σε σκηνοθεσία της Gina Prince-Bythewood έχει ενθουσιάσει το κοινό και η ερμηνεία της Θερόν είναι καταιγιστική.

 «Η ταινία αναμένεται να φτάσει τα 72 εκατομμύρια σπίτια στις πρώτες τέσσερις εβδομάδες» αναφέρει η ανάρτηση του Netflix την οποία αναδημοσίευσε η Theron στον λογαριασμό της στο Twitter. (Θυμίζουμε πως το φιλμ έκανε πρεμιέρα στις 10 του μήνα).

Στην συνέχεια η βραβευμένη με Όσκαρ νοτιοαφρικανή ηθοποιός και διεθνές beauty icon μοιράστηκε μια ανάρτηση που στο πρώτο καρέ με την ένδειξη «Παρασκευή βράδυ» δείχνει τον χαρακτήρα της από την ταινία να πίνει ένα μπουκάλι βότκα, ενώ στο δεύτερο καρέ με την ένδειξη «Δευτέρα πρωί» κείτεται νεκρή μέσα στα αίματα.

«Το νιώθω» σχολίασε με χιούμορ στην ανάρτηση της η Theron, αφήνοντας να εννοηθεί πως γιόρτασε δεόντως την τεράστια επιτυχία που σημειώνει η «Παλιά Φρουρά».

Στην ταινία που είναι βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ των Greg Rucka και Leandro Fernández εμφανίζονται επίσης οι  ηθοποιοί KiKi Layne, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Harry Melling, Veronica Ngo, Matthias Schoenaerts και Chiwetel Ejiofor.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View