Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Εκπτώσεις έως 70% στο Christian Tete e-shop, τώρα η ομορφιά πιο προσιτή από ποτέ!

Εκπτώσεις έως 70% στο Christian Tete e-s...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τα καλύτερα προιόντα για τα μαλλιά και το δέρμα αλλά και διάσημα αρώματα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς

Ποιος λέει όχι στο εκλεκτικό shopping που συμφέρει, συμβάλλοντας στην πιο λαμπερή και θελκτική μας εικόνα; Κορυφαία beauty brands που μας φροντίζουν και μας καλλωπίζουν από την κορυφή ως τα νύχια προσφέρονται σε μοναδικά ανταγωνιστικές τιμές στο e- shop του γνωστού κομμωτηρίου Christian Tete. Το αρχοντικό hair salon στο επιβλητικό νεοκλασικό στα Ψηλαλώνια μας ξεσηκώνει και διαδικτυακά. Μια περιήγηση στην ομώνυμη σελίδα θα σας πείσει: Προιόντα επώνυμων labels για τα μαλλιά  που ανανεώνουν και αναδομούν την τρίχα –Kérastase, Shu Uemura, L'Oreal Professionnel, Wella Professionals, SarynaKey, Sebastian Professional, Moroccanoil, System Professional κ.α.- είναι όλα εδώ μαζί με ηλεκτρικές συσκευές περιποίησης και styling μαλλιών στο πιο χαμηλό κόστος της αγοράς. Ταυτόχρονα, γνωστά καλλυντικά προσώπου, που χαρίζουν ενυδάτωση και λάμψη στην επιδερμίδα προτείνονται με έκπτωση έως 40% ενώ διάσημα αρώματα διατίθενται στις πλέον φιλικές τιμές.

Επειδή η ομορφιά είναι και ανδρική υπόθεση, στο Christian Τete θα βρείτε όλα τα είδη ανδρικής περιποίησης μέχρι και στη μισή τιμή!

Εμπιστευθείτε τον εξαιρετικό hair stylist Χρήστο Φόντα και όλο το team των συνεργατών του πραγματοποιώντας τις αγορές σας στο Christian Tete: Υψηλών Αλωνίων 11, ή στο ηλεκτρονικό κατάστημα christiantete.gr. Προλάβετε λοιπόν!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View