Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Τα καινούρια κοσμήματα της Ευγενία Νιάρχος μας πάνε Ελλάδα, Κολομβία, Αίγυπτο

Τα καινούρια κοσμήματα της Ευγενία Νιάρχ...

Δείτε τις συλλογές Mother Earth και Reem με τη σφραγίδα της πάμπλουτης κοσμοπολίτισσας designer

Eμπνευσμένη από την Ημέρα της Γης, η διάσημη σχεδιάστρια κοσμημάτων, εγγονή του μυθικού Ελληνα κροίσου της ναυτιλίας Σταύρου Νιάρχου και super stylish jetsetter, Ευγενία Νιάρχος, λάνσαρε φέτος τη Venyx Mother Earth Collection που περιλαμβάνει ιδιαίτερα μενταγιόν με την υδρόγειο και ονόματα βασισμένα στην ελληνική μυθολογία. Γη, Γαία, Ρέα, Ατλας.  Η μητέρα όλων των αγαθών και ο τιτάνας της δύναμης αποτυπώνονται σε δημιουργίες από χρυσό, χρωματιστά διαμάντια και τιρκουάζ. Τα σχήματα είναι σφαίρες ή πλακέτες.

 

Σύμβολα, μοτίβα και φόρμες από τις αρχαίες παραδόσεις της Κολομβίας και της Αιγύπτου ήταν το έναυσμα για τη σειρά Reem όπου επικρατούν κίτρινο και γκρίζο χρυσό με πολύτιμες πέτρες. Σχήματα αιχμηρά σαν πολεμικά όπλα, αλλά και θηλυκά όπως καρδιές, μοιάζουν να ξεπηδούν από glamour σκηνές ιθαγενών.

 

 

«Φαντάσου πως είσαι ελεύθερος να ταξιδέψεις παντού. Η φαντασία δεν περιορίζεται και σε ταξιδεύει σε αλλοτινές εποχές, μακρινούς γαλαξίες και μοναδικές κουλτούρες. Το άγγιγμα της Ευγενία Νιάρχος κάνει το συνηθισμένο…. αναπάντεχο και υπερβατικό» διαβάζουμε στη διαδικτυακή σελίδα του οίκου.

 Mε θητεία στο Gemological Institute of America αλλά και στο Christie’s Fine Jewellery Department της Νέας Υόρκης, η 34χρονη designer είχε συνεργαστεί με τους οίκους Repossi και Αzzaro, πριν τολμήσει να ξεκινήσει το δικό της label. H Venyx World φιγουράρει στις καλύτερες διαδικτυακές μπουτίκ αλλά και σε oνομαστά concept stores της υφηλίου. Η Ευγενία έχει παρουσιάσει τα κοσμήματά της σε Αθήνα και Μύκονο αλλά έχει σχεδιάσει μενταγιόν και για το πωλητήριο του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, ενώ καμαρώνει για το πολυσύχναστο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Νιάρχος, που η οικογενειακή της δυναστεία δώρισε στο ελληνικό κράτος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View