Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Ο Τζάστιν Τίμπερλεικ στο «Palmer», ταινία του Πάρι Κασιδόκωστα- Λάτση

Ο Τζάστιν Τίμπερλεικ στο «Palmer», ταινί...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο αμερικανός super star υποδύεται έναν πρώην ποδοσφαιριστή που προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή του

O 39χρονος super star τραγουδοποιός, ερμηνευτής, χορευτής, ηθοποιός, παραγωγός Τζάστιν Τίμπερλεικ, αλλά και μεγάλος γόης της αμερικάνικης σοουμπιζ, είναι το όνομα- έκπληξη στην ταινία «Palmer» που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 η εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών του Πάρι Κασιδόκωστα- Λάτση. Η εταιρεία χρηματοδοτεί το θεσμό ειδικού σκοπού Hercules Film Fund με τη διοίκηση των Terry Dougas και Jean-Luc De Fanti.

Η υπόθεση του φιλμ έχει κεντρικό ήρωα έναν πρώην αθλητή-φαινόμενο του κολεγιακού american football, ο οποίος είναι πρώην κατάδικος και επιστρέφει στη γενέτειρά του για να ξαναξεκινήσει τη ζωή του. Εκεί θα βρεθεί μπροστά σε αντιπαραθέσεις που έχουν ρίζες στο παρελθόν του και σε προκλήσεις. Μάλιστα, καλείται ξαφνικά να γίνει υπεύθυνος για ένα αγόρι το οποίο έχει εγκαταλειφθεί από τη μητέρα του ενώ εμπλέκεται ερωτικά με μια δασκάλα.
 
Μέχρι σήμερα, το HFF έχει χρηματοδοτήσει και συγχρηματοδοτήσει ταινίες όπως το «Good Time » σε σκηνοθεσία των αδελφών Safdie, με πρωταγωνιστή το Ρόμπερτ Πάτινσον, (επίσημη επιλογή για το Φεστιβάλ Καννών 2017), το «American Made» με τον Τομ Κρουζ κ.α.

 Στο «Palmer» σκηνοθέτης είναι ο Φίσερ Στίβενς γνωστός από τo «The Cove», για το οποίο, μαζί με τον Λούι Ψυχογιος, κέρδισαν το Όσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ. Ο Τίμπερλεικ που καθιερώθηκε στο σινεμά με την ταινία «Social Network» και θέμα τη γέννηση του Facebook ήταν υποψήφιος για Οσκαρ αλλά έχει επίσης στο ενεργητικό του δέκα Grammy και τέσσερα βραβεία Emmy. Δίπλα του πρωταγωνιστεί η Τζουν Σκιμπ, επίσης  υποψήφια για Όσκαρ πριν λίγα χρόνια αλλά και η ανερχόμενη Αλίσια Γουέινραιτ.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View