Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Stylish (και έξυπνες) μάσκες προστασίας με ετικέτα Vassilia και Tiny Shop

Stylish (και έξυπνες) μάσκες προστασίας ...

Εντοπίσαμε προτάσεις που μας άρεσαν με πατρινή υπογραφή και σας τις παρουσιάζουμε

Απαραίτητο αξεσουάρ των ημερών η μάσκα προστασίας κατά του κορωνοιού, οπότε σκεφτήκαμε να παρουσιάσουμε εκδοχές που ξεφεύγουν από την αμιγώς νοσοκομειακή αισθητική και τις επιλογές σε φαρμακεία και σούπερ μάρκετ.

 

Η γνωστή πατρινή σχεδιάστρια κοσμημάτων και άλλων αξεσουάρ Vassilia (Βασιλεία Παρασκευά), στο νέο της ατελιέ στο Κολωνάκι παρουσιάζει ευρηματικές μάσκες με το σύνθημα «Just turn it upside down and put .. some fun!». Συγκεκριμένα αναποδογυρίζει τις μάσκες ύπνου και με μια παρέμβαση στη μύτη αλλά και κεντητό διάκοσμο, τις μεταμορφώνει σε άνετες και ιδιαίτερες μάσκες Covi 19. Oπως θα δείτε στις φωτογραφίες τα χρώματα είναι ανεξάντλητα όπως και οι προσθήκες σε πέρλες, χάντρες, μεταλικά στεράκια και όμορφα φινιρίσματα.

 

 Vassilia, Λουκιανού 36, Κολωνάκι- Αθήνα. Τηλ 210 7209989.

Το αγαπημένο κατάστημα ρούχων και αξεσουάρ Tiny Shop της Ειρήνης Μανωλοπούλου στον πεζόδρομο Παντανάσσης διατηρεί το κλασικό σχήμα της προστατευτικής μάσκας αλλά διαλέγει πολύ καλαίσθητα βαμβακερά υφάσματα με διακριτικά prints, όπως ζακάρ και πουά σε απαλούς τόνους αλλά και σε black & White. Πρόκειται για μάσκες χειροποίητες, ελληνικής κατασκευής, από  100% κοτόν, με θήκη για φίλτρο, δυνατότητα προσαρμογής στη μύτη. Είναι διπλής ύφανσης, επαναχρησιμοποιούμενες.

 

Tiny Shop, Παντανάσσης 40, Πάτρα. Τηλ 261 027 3404

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View