Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

BeautySpy: Η Κίρα Νάιτλι ανέδειξε τη λευκή guipure δαντέλα, με «νυφική» δημιουργία Chanel

BeautySpy: Η Κίρα Νάιτλι ανέδειξε τη λευ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τα ρομαντικά ρούχα που παραπέμπουν σε βεστιάριο εποχής ταιριάζουν μοναδικά στη βρετανίδα σταρ

Ντυμένη κατάλευκα, χάρη σε ένα long midi dress σε wedding style,  η 34χρονη βρετανίδα σταρ Κίρα Νάιτλι έλαμψε στο red carpet της πρεμιέρας της αγγλικής ταινίας «Misbehaviour» στο The Ham Yard Hotel του Λονδίνου. Τιμώντας τον τίτλο της πρέσβειρας του οίκου Chanel, η περιζήτητη ηθοποιός που έχει προταθεί δυο φορές για Οσκαρ, επένδυσε στη «νυφική» guipure δαντέλα με τη νοσταλγική χάρη και αυτόματα τα διεθνή fashion media την έχρισαν την κορυφαία παρουσία των τελευταίων ημερών.

Με τα μαλλιά της τραβηγμένα σε χαλαρό κότσο και nude smokey μακιγιάζ, η Κίρα έδωσε στο φόρεμα νεανική δροσιά διαλέγοντας δίπατα new retro πέδιλα Roger Vivier σε μαύρο χρώμα. Η ιστορία του φιλμ εστιάζει στο διαγωνισμό «Μις Κόσμος» του 1970, που ανέδειξε ωραιότερη την πρώτη έγχρωμη γυναίκα στην ιστορία του θεσμού.  

 

Θυμίζουμε πως η Νάιτλι έγινε γνωστή το 2002 χάρη στην κωμωδία «Κάντο όπως ο Μπέκαμ» και καθιερώθηκε στο παγκόσμιο σινεμά μέσα από τα φιλμ «Πειρατές της Καραιβικής», «Περηφάνια και προκατάληψη», «Love actually», «Μια επικίνδυνη μέθοδος», «Αννα Καρένινα», «Παιχνίδι της μίμησης» κ.α. Παντρεμένη με άγγλο μουσικό εδώ και επτά χρόνια με τον οποίο απέκτησαν δυο παιδιά, έχει αναπτύξει ακτιβιστική δράση υπέρ του φεμινισμού, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κατά της ενδοοικογενειακής βίας. Θεωρείται πως έχει ένα πολύ προσωπικό ύφος στο ντύσιμο, το οποίο ταιριάζει στις ηρωίδες εποχής που ενσαρκώνει όπως τελευταία η Colette.  

Το φόρεμα στην πασαρέλα

Το φόρεμα στην πασαρέλα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View