Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Τέιλορ Σουίφτ: 10 χρόνια η πιο εμπορική τραγουδίστρια στον κόσμο

Τέιλορ Σουίφτ: 10 χρόνια η πιο εμπορική ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η δημοφιλέστατη country pop diva «πούλησε τρελά» την τελευταία δεκαετία ξεπερνώντας το ρεκόρ του Εμινεμ

Η 30χρονη country pop diva, τραγουδοποιός και παραγωγός από την Πενσιλβάνια Τέιλορ Σουίφτ βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων μουσικών σινγκλ της τελευταίας δεκαετίας σύμφωνα με το Forbes. Aπίστευτα δημοφιλής στην Αμερική και πολυβραβευμένη, εισέβαλε από πολύ μικρή στη σοουμπιζ καθώς στα 14 χρόνια της ήταν η νεαρότερη καλλιτέχνης που υπέγραψε συμβόλαιο με τη Sony.

Μεταξύ 2010 και 2020 λοιπόν, η Σουίφτ πούλησε περισσότερα singles από οποιονδήποτε άλλον τραγουδιστή. Οι θαυμαστές της αγόρασαν 75.893.000 κομμάτια από την τραγουδίστρια, η οποία μετρά πάνω από 12 εκατομμύρια downloads περισσότερα από τον επόμενο τραγουδιστή με τις περισσότερες πωλήσεις, που είναι ο Εμινεμ.

Ο ράπερ είναι ο δεύτερος στη λίστα με τις περισσότερες πωλήσεις καλλιτέχνης με 63.501.000 τραγούδια να έχουν πουληθεί μέσα σε 10 χρόνια.

Η Σουίφτ έχει επίσης το ρεκόρ να είναι η τραγουδίστρια με 18 σινγκλ στο νούμερο 1 Digital Song Sales chart, κάτι που δεν έχει καταφέρει κανένας άλλος συνάδελφός της.

Θυμίζουμε πως καθιερώθηκε στη μουσική βιομηχανία το 2008 όταν το πρώτο της τραγούδι ανέβηκε στην πρώτη θέση των τσάρτς. Στην συνέχεια, είχε πέντε ακόμα τραγούδια της στην κορυφή, από το 2010 έως το 2019. Όλα έγιναν τεράστιες επιτυχίες και οι πωλήσεις τους εκτοξεύτηκαν στα ύψη. Κάτοχος 10 Grammy Awards έχει το δικό της αστέρι στη «λεωφόρο της δόξας» ενώ απασχολεί διαρκώς τα media με τους έρωτές της.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View