Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

BeautySpy: Το απίστευτο outfit της Ζεντάγια στη Νέα Υόρκη είχε ινδική couture υπογραφή

BeautySpy: Το απίστευτο outfit της Ζεντά...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ως ambassador της Bulgari, ντύθηκε με Rahul Mishra και τα φλας άστραψαν δικαιολογημένα

 Μαγευτική ήταν η τελευταία εμφάνιση της 23χρονης Ζεντάγια στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Το νεανικό είδωλο της tv και του σινεμά, που έχει εξελιχθεί σε global style icon, έδωσε το παρόν σε πάρτι του διάσημου οίκου κοσμημάτων Bulgari ως πρέσβειρα  της νέας σειράς B.Zero1 Rock και της καμπάνιας «Mai Troppo». Το σύνολο που επέλεξε να φορέσει, την έχρισε αυτόματα πρωταγωνίστρια της εκδήλωσης: Ηταν ένα κρεμ, ημιδιάφανο πουκαμισο-φόρεμα με τρισδιάστατο διάκοσμο από φυλλωσιές, συνδυασμένο με ρευστό ανδρικό παντελόνι με την σφραγίδα του βραβευμένου Ινδού designer Rahul Mishra ο οποίος μόλις έκανε το ντεμπούτο του στην couture week του Παρισιού.   

 

Το outfit αποθεώθηκε από τα πιο γνωστά fashion media στο πλαίσιο των παράλληλων events της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης, καθώς πραγματικά η Ζεντάγια επισκίασε με τη διαφορετικότητά του τις άλλες καλλονές της βραδιάς όπως τα super models Mαρθα Χαντ, Κάντις Σουάνεποελ, Λίλι Ολντριτζ. Ιδανικό για την εξωτική ομορφιά και την ψιλόλιγνη φιγούρα της δεν μπορούσε να συγκριθεί με στενά μακριά φορέματα που βλέπουμε συνέχεια. Στο πλευρό της νεαρής ντίβας ήταν ο CEO  της Bulgari, Jean-Christophe Babin. 

Θυμίζουμε ότι η δημοφιλής καλιφορνέζα ηθοποιός τραγουδίστρια και χορεύτρια που ανέδειξε τηλεοπτικά το Disney Channel και το σόου Dancing with the Stars, έxει παίξει στο φαντασμαγορικό, κινηματογραφικό μιούζικαλ «The Greatest Showman» πλάι στους Χιου Τζάκμαν, Ζακ Εφρον, ενώ πρόσφατα χρίστηκε μούσα του αρώματος Idole της Lancome. Επιπλέον τώρα παίζει στο πολυσυζητημένο Euphoria, ένα νεανικό δραματικό σήριαλ όπου υποδύεται μια ναρκομανή τινέιτζερ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View