Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Celia Kritharioti: Φλας στη μαγευτική της couture μέσα στο Βρετανικό Μουσείο, ποιοι ήταν εκεί

Celia Kritharioti: Φλας στη μαγευτική τη...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το supermodel Μάρθα Χαντ ανέδειξε μια συλλογή ρομαντική και φυσιολατρική με τον τίτλο «Ένα»

Καμαρώνουμε για μια επιφανή εκπρόσωπο της ελληνικής couture: η Σήλια Κριθαριώτη, εξελίσσοντας διαρκώς τη διεθνή της παρουσία, εισέβαλε στο περίφημο Βρετανικό Μουσείο στην καρδιά του Λονδίνου, με ένα ονειρικό show για την άνοιξη- καλοκαίρι 2020. Τα υπέροχα χρώματα και τα μαγευτικά κεντήματα και η guest star καλλονή Μάρθα Χαντ ξεσήκωσαν θυελλώδη χειροκροτήματα. Ανάμεσα στους θεατές ήταν η διάσημη, πολύ sexy τραγουδίστρια Nicole Scherzinger, η style guru Sarah Harris της βρετανικής Vogue, η Pamela Jolliffe, η Mara Karetsos, η βασίλισσα Αννα Μαρία και η κόρη της Θεοδώρα, η πριγκίπισσα Αικατερίνη, η λαίδη Βικτόρια Χέρβει, η Μπέσυ Λαιμού, ο Ηλίας Κοκκοτός, ο Mark Vandeli, η Μαρία Πατέρα, η Μαρία Διαμαντίδη, η Κατερίνα Κατόπη, η Χριστιάννα Παπαγεωργίου, η Χρύσα Κανελλοπούλου, η Βέτα και η Λώρα Τσουκαλά, η Έβελυν Καζαντζόγλου, η Ελενα Γαλύφα, η Σάσα Σταμάτη, η Μαρία Λεβέντη με τα παιδιά της Νικόλα και Αναστασία, η νύφη της σχεδιάστριας Ναστάζια Δαρίβα, ο Μιλτιάδης Μαρινάκης, καθώς και ο Λέων Πατίτσας με τη Μαριέττα Χρουσαλά. Μαζί τους κάθησαν δημοσιογράφοι, bloggers και στυλίστες από όλον τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, η επίδειξη φιλοξενήθηκε στο Queen Ellizabeth II great court και ήταν βέβαια η πρώτη φορά, που έδειξε εκεί τη δουλειά του έλληνας σχεδιαστής.  Μιλάμε για δημιουργίες ιδανικές για red carpet.

«Όσο η Γη στροβιλίζεται και η ιστορία καταγράφει γεγονότα και αναμνήσεις, το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον συναντιούνται μέσα σε ένα Μουσείο. Το φως από το παρελθόν φωτίζει εμάς τους επισκέπτες του Μουσείου και δημιουργεί το αύριο μέσα από τις αισθήσεις, τη γνώση που αποκτιέται και την ενσυναίσθηση. Σε αυτόν τον κόσμο δεν είμαστε μόνοι. Δεν ήμασταν ποτέ» ήταν η ανακοίνωση του οίκου. Η συλλογή «Ένα»  αποτελεί ωδή στην προστασία του πλανήτη, την αγάπη, την αγνότητα, το ρομαντισμό και τη θηλυκότητα. 

Πρωταγωνιστές ήταν για άλλη μία χρονιά οι μεταξωτοί ταφτάδες, οι φίνες γαλλικές δαντέλες, τα λουλούδια, τα περίτεχνα κεντήματα, το τούλι, οι πέτρες Swarovski, οι φιόγκοι, τα φτερά και τα χειροποίητα κρόσσια που απογείωσαν τις δημιουργίες. Βaby blue, ροζ αλλά και φλούο κίτρινο και πράσινο βρήκαν τη θέση τους στην πασαρέλα επάνω σε μακριά φορέματα, catsuits αλλά και mini δημιουργίες με leggings.

"Τα χρώματα είναι μια γλώσσα πέρα από εθνικότητες, ιδιοκτησίες, θρησκείες, πολιτισμούς και εποχές της ιστορίας. Τα χρώματα είναι λέξεις, είναι συναισθήματα και συνδέουν τους ανθρώπους, λειτουργούν ως κώδικας επικοινωνίας και υπογραμμίζουν την πανανθρώπινη αλήθεια. Η ιστορία είναι ένας κύκλος που μας περιλαμβάνει όλους και πορευόμαστε όλοι ως ΕΝΑ πάνω σε αυτόν τον πλανήτη. Προστατεύστε τον πλανήτη μας με αγάπη", αναφέρει η couturier.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View