Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Θεοδώρα Μπαρλίγκα: "Ζητούμενο η φυσικότητα, η αρμονία και το μέτρο"

Θεοδώρα Μπαρλίγκα: "Ζητούμενο η φυσ...

Έχει γίνει πραγματικά περιζήτητη για το «μαγικό της χέρι»

To πατρινό ιατρείο πλαστικής χειρουργικής της Θεοδώρας Μπαρλίγκα, είναι άπλετο, φωτεινό και πολυσύχναστο, έχοντας αναμφίβολα εξελιχθεί σε σημείο συνάντησης όλων όσων επιθυμούν να ανατρέψουν τα σημάδια του χρόνου ή να διορθώσουν προβλήματα στα χαρακτηριστικά τους με την πολύτιμη και δραστική βοήθεια της επιστήμης. Πολύ ζεστή και άμεση, η γνωστή γιατρός έχει γίνει πραγματικά περιζήτητη για το «μαγικό της χέρι» στις επεμβάσεις- με ή χωρίς νυστέρι.

Η Δώρα Μπαρλίγκα επέλεξε την ιατρική από παιδάκι και η ειδικότητά της στην χειρουργική ήταν μια συνειδητή επιλογή- μονόδρομος. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, πήρε ειδικότητα πλαστικής χειρουργικής στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, την οποία και ολοκλήρωσε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Bordeaux στη Γαλλία.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εξάσκησε το αντικείμενο πλάι σε επιφανή και πολύ γνωστά ονόματα της πλαστικής χειρουργικής στην Αθήνα. Στην πόλη μας επανήλθε ως ειδικευμένη γιατρός στην επανορθωτική και αισθητική πλαστική χειρουργική, αποκτώντας τελικά το δικό της ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο το 2016, ενώ τον τελευταίο χρόνο άνοιξε αντίστοιχο χώρο στον Πύργο Ηλείας. Κατά την άποψή της, ο τομέας της ομορφιάς μέσα από τη δουλειά της, αφορά το σύνολο του ανθρώπινου σώματος τόσο στην αισθητική του εικόνα όσο και στην αρμονία του. Ακολουθώντας τη ρήση «παν μέτρον άριστον», αρχή που έχει εκτιμήσει βαθιά το κοινό της, έχει πλέον να επιδείξει μια αξιόλογη διαδρομή 13 ετών στο αντικείμενο, με συνεχή εκπαίδευση στην Ελλάδα και το εξωτερικό και υιοθετώντας ό,τι νεότερο κυκλοφορεί σε τεχνικές και θεραπείες και στις δυο έδρες της με τον πλήρη ιατρικό εξοπλισμό.

Με μια πολύ «γεμάτη» καθημερινότητα, καθώς βρίσκεται διαρκώς είτε σε ιατρικά ραντεβού, είτε σε διεθνή συμπόσια αισθητικής ιατρικής και χωρίς να παραμερίζει το ρόλο της εργαζόμενης μητέρας, τονίζει πως πλέον μια σύγχρονη γυναίκα δεν πρέπει να διστάζει να δοκιμάσει απλές θεραπείες botox, fillers, μεσοθεραπείες για να νιώσει πιο όμορφη, νέα και επιθυμητή, τονώνοντας την αυτοπεποίθησή της, ενώ ως πιο καινοτόμα πρόταση «τελευταίας εσοδείας» προτείνει το lifting προσώπου -mini ή αναίμακτου- στο ιατρείο. Όπως εξηγεί, έτσι επιτυγχάνεται άμεσα μείωση της χαλάρωσης των παρειών και του οβάλ του προσώπου, με το πρόσωπο να δείχνει πιο ελαφρύ και ξεκούραστο, αλλά πάνω από όλα φυσικό. Η όλη όψη ανορθώνεται, τα μαλακά μόρια και οι μύες στηρίζονται, οπότε δείχνουμε όπως ήμασταν σε νεαρότερη ηλικία. Το «τράβηγμα» που τρόμαζε τον κόσμο τα περασμένα χρόνια, έχει παρέλθει και η αποθεραπεία είναι γρήγορη. Απαιτείται μόνο ένα δίωρο με τοπική αναισθησία και σε ελάχιστο χρόνο επιστρέφουμε στις καθημερινές μας υποχρεώσεις.

PLASTIC SURGERY ΚΈΝΤΡΟ ΠΛΑΣΤΙΚΉΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΉΣ

Μαιζώνος 74-78, Πάτρα τ: 2610 273 797

Μανωλοπούλου & Θεοτόκη 6, Πύργος τ: 26210 28225

FB: barliga.theodora

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View