Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Fairynails: Υποδειγματικός προορισμός για τα πιο μοδάτα και stylish νύχια

Fairynails: Υποδειγματικός προορισμός γι...

Στο στενάκι της Παπαρρηγοπούλου

Tα άψογα περιποιημένα νύχια πρωταγωνιστούν αναμφίβολα στη beauty λίστα κάθε chic γυναίκας και εμείς σας έχουμε τον υποδειγματικό προορισμό για να τα αποκτήσετε. Η Σπυριδούλα Τρικούλια είναι το κορίτσι πίσω από ένα πολύ μοδάτο και hot στέκι ομορφιάς των άκρων, είναι το κορίτσι πίσω από το φημισμένο Fairynails στην καρδιά της Πάτρας.

Με έμφυτη αγάπη για το επάγγελμά της, με γνώσεις τις οποίες συνεχώς εμβαθύνει και εξελίσσει και με ένα δικό της προσωπικό στυλ, σε κάνει να αφήνεσαι στα χέρια της τυφλά!

Στο Fairynails της Πάτρας, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε παρά πολλές υπηρεσίες για τα νύχια: Από μίνι επιμέλεια και φροντίδα μέχρι full pampering spa περιποίηση άκρων. Τα προϊόντα διαλεκτά και τα καλύτερα της αγοράς, η υπηρεσία μοναδική και όλα αυτά σε ένα χώρο μοναδικό, νεανικό και stylish, που θα μπορούσε κάλλιστα να βρίσκεται στους δρόμους του Μανχάταν.

Σπεύστε στο Fairynails όχι μόνο λόγω των επιδόσεών του – που είναι κοινό μυστικό - αλλά και επειδή διαθέτει ευέλικτο ωράριο λειτουργίας και παρέχει τη δυνατότητα να κλείσεις εύκολα ραντεβού αλλά και να κανείς απλά walk in.

Εάν δεν το έχεις ήδη επισκεφτεί, μια δοκιμή θα σε πείσει και θα σε κάνει θαμώνα, θα γίνει γρήγορα μέρος της εβδομαδιαίας σου ρουτίνας ομορφιάς!

Ανάμεσα στις προτάσεις του είναι: Να δοκιμάσεις οπωσδήποτε την χειμωνιάτικη collection της εταιρείας Kinetics Nails Systems, να κανείς ημιμόνιμο και να ξεγνοιάσεις για τρεις εβδομάδες ή απλά να κανείς το καλύτερο πεντικιούρ της ζωής σου με την μοναδική τεχνική των Fairynails.

 

FAIRYNAILS

Ρήγα Φεραίου & Παπαρρηγοπούλου 4, Πάτρα

τ: 2610 278 276 • fairynailspatra.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View