Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Γεώργιος Δαράβαλης: Αυτός που θέλουν οι γυναίκες

Γεώργιος Δαράβαλης: Αυτός που θέλουν οι γυναίκες

Γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός δερματολόγος- αφροδισιολόγος της Πάτρας

O γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός συμπολίτης δερματολόγος- αφροδισιολόγος Γιώργος Δαράβαλης, έχει στραφεί στις επάλξεις της κοσμετικής ιατρικής την τελευταία οκταετία κερδίζοντας τις πιο ένθερμες οπαδούς και φίλες. Ο ίδιος άλλωστε απολαμβάνει αφάνταστα να τον περιστοιχίζει το ωραίο φύλο –αποκαλώντας τον μάλιστα «ο γιατρός της καρδιάς μας»- μακριά από το συμβατικό πλαίσιο της τυπικής πελατειακής σχέσης. Για το δικό του κοινό, η αναζήτηση της ομορφιάς και της νεανικό-τητας περνάει μέσα από το πρίσμα της ζεστής ανθρώπινης επαφής και επικοινωνίας. «Με αγαπούν και με εμπιστεύονται, όχι μόνο σαν επιστήμονα αλλά και σαν άνθρωπο. Βγαίνουμε έξω για να μιλήσουμε ή να απολαύσουμε τον καφέ και το ποτό μας, χαίρονται για τις απόψεις μου περί αισθητικής και αποδέχονται τις συστάσεις μου να αποφεύγουν τις υπερβολές» εξηγεί στο Best.

Πολύ αυστηρός με την ποιότητα των υλικών και του εξοπλισμού του και πάντα ενήμερος για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ομορφιάς, δηλώνει υπέρ του φυσικού αποτελέσματος στη γυναικεία εικόνα, ξέροντας να αναγνωρίσει και να χειριστεί εμμονικές και ακραίες περιπτώσεις. «Η αλήθεια είναι πως τα νέα, πρότυπα της ομορφιάς έχουν κατακλύσει τη σύγχρονη γυναίκα μέσω των social, αντανακλώντας την ανασφάλεια που διέπει την κοινωνία. Το instagram με τις celebrities και τις influencers έχει γίνει το «ευαγγέλιο» για όλες τις ηλικίες. Είναι πραγματικά ιλλιγγιώδης η ανάπτυξη και η ζήτηση των νέων beauty τεχνικών. Εχω πια πελάτισσες 25 ετών που έχουν ξεκινήσει ενέσιμα, καθώς και κυρίες που ζητούν γεμίσματα στα χείλη επειδή τα έχει έτσι η τάδε διασημότητα» μας εξηγεί. «Εγώ θεωρώ πως οφείλω να επιτυγχάνω φυσικό αποτέλεσμα ακολουθώντας τις γραμμές του προσώπου. Και βέβαια η όψη να συμβαδίζει με τα κριτήριά μου περί καλαισθησίας. Κάθε γυναίκα είναι μοναδική για μένα» καταλήγει.

Γνήσιος bon viveur, λάτρης της μόδας και πολίτης του κόσμου, πέρα από έμπειρος και διαπρεπής γιατρός, ο Γιώργος Δαράβαλης μας καλεί με λίγα λόγια να κάνουμε το χρόνο σύμμαχό μας. Εξαφανίζοντας μικρές ή μεγάλες ατέλειες, θα ανανεώσουμε σε ταχύτητα - ρεκόρ την εμφάνιση και τη διάθεσή μας, αποκτώντας σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Ραντεβού στο νέο του, άπλετο και πολύπλευρο ιατρείο στην περιοχή της πλατείας Ολγας. Ποια θα πει όχι; Πάντως όχι εμείς.

DARAVALIS CLINIC

Ρήγα Φεραίου 32- 34 & πλατεία Όλγας, Πάτρα

τ: 2610 334 134 • georgiosdaravalis.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View