Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Νίκος Χρυσανθακόπουλος – Ρέα Κοτέρη: Η πιο πολυσυζητημένη άφιξη στο beauty τοπίο της Πάτρας

Νίκος Χρυσανθακόπουλος – Ρέα Κοτέρη: Η π...

New entry από δημοφιλές ντουέτο ειδικών

Το στενάκι της Παπαρηγοπούλου έχει συνδεθεί με την ομορφιά χάρη στη σφραγίδα των Νίκου Χρυσανθακόπουλου-Ρέας Κοτέρη. Από τις πλέον πολυσυζητημένες αφίξεις στο beauty τοπίο του κέντρου της Πάτρας, το Tailored Salon – Hair & Nails έγινε ταχύτατα ένα από τα αγαπημένα hot spots για τη φροντίδα και το styling των μαλλιών και των νυχιών μας.

Στα χέρια των δυο έμπειρων επαγγελματιών, το κοινό απολαμβάνει όλες τις καινούριες τεχνικές, τις καινοτόμες θεραπείες και τα τελευταία trends ομορφιάς. Το περιβάλλον πραγματικά ξεχωριστό και φιλόξενο σε new vintage style με industrial αναφορές. Οι πέτρινοι τοίχοι με τις καμάρες, οι τόνοι του μπεζ και του μαύρου, η σιδερένια καγκελόπορτα, μας υπενθυμίζουν πως βρισκόμαστε σε ένα παλιό, επιβλητικό κτίριο που αναβίωσε με σύγχρονη ματιά.

Ο hair stylist Νίκος Χρυσανθακόπουλος, υπέρμαχος της καλαισθησίας και της ανάλαφρης, νεανικής εικόνας στα μαλλιά -με θητεία στο πλευρό stars της κομμωτικής στην Αθήνα- και η nail expert Ρέα Κoτέρη, οπαδός της άψογα φροντισμένης όψης των άκρων, εξηγούν πως η προσωπικότητα του πελάτη είναι καθοριστική στη δουλειά τους. Κάθε νέα τάση αξιοποιείται έτσι ώστε να τους ανανεώνει και να ταιριάζει στις απαιτήσεις και τις ανάγκες καθενός ξεχωριστά. Το Tailored Salon ξέρει να προσφέρει ό,τι καλύτερο και ενημερωμένο σύμφωνα με το διεθνές προσκήνιο της μόδας αλλά και την εκλεκτική αισθητική, την πολύτιμη γνώση και το μεράκι των δημιουργών του.

TAILORED SALON Hair & Nails
Παπαρηγοπούλου 2, Πάτρα
τ. 2613 028 767

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View