Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Ο hair stylist Χρήστος Φόντας δημιούργησε έναν πολυχώρο γαλλικών προδιαγραφών, στο κέντρο της Πάτρας

Ο hair stylist Χρήστος Φόντας δημιούργησ...

"Το πιο συναρπαστικό κομμάτι της δουλειάς μου είναι η συνεργασία μου με απαιτητικούς πελάτες"

Στο Christian Tete Hair Salon & Spa, στο εμβληματικό, νεοκλασικό αρχοντικό των Υψηλών Αλωνίων, η φροντίδα του κοινού είναι συνώνυμο της πολυτέλειας. Ο hair stylist Χρήστος Φόντας δημιούργησε εδώ έναν πολυχώρο γαλλικών προδιαγραφών, που ξεφεύγει από τα στενά πλαίσια της παροχής υπηρεσιών κομμωτικής τέχνης και έχει εξελιχθεί σε πόλο έλξης και ψυχικής ανάτασης για κάθε πελάτη προσωπικά.

Ο Χρήστος Φόντας είναι αφοσιωμένος στην κομμωτική εδώ και δυο δεκαετίες. Οι προσδοκίες του για την πιο άρτια τεχνική επάρκεια δεν περιορίστηκαν στη βασική εκπαίδευση, αλλά συμπληρώθηκαν από συστηματική συμμετοχή σε μετεκπαιδευτικά προγράμματα κορυφαίων influencer οίκων, όπως οι Vidal Sassoon και Toni & Guy. H συνεχής ενημέρωσή του για τις νέες τάσεις μόδας και το εξειδικευμένο προσωπικό, καταφέρνει να αναδεικνύει τη γοητεία, την ομορφιά και το προσωπικό στυλ του κάθε πελάτη. Όπως άλλωστε αναφέρει: «Το πιο συναρπαστικό κομμάτι της δουλειάς μου είναι η συνεργασία μου με απαιτητικούς πελάτες. Το στοίχημα με τον εαυτό μου είναι μέσα από τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες τους να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος».

Από την ημέρα της ίδρυσής του, το Christian Τete Hair Salon & Spa επενδύει στη μακροπρόθεσμη σχέση και την εμπιστοσύνη του κόσμου ώστε πλέον να συγκαταλέγεται στα δημοφιλέστερα κομμωτήρια της Πάτρας, με status υψηλών ευρωπαϊκών κριτηρίων.

Όταν επισκέπτεσαι τους χώρους του, από την πρώτη στιγμή χαίρεσαι το ζεστό καλωσόρισμα του προσωπικού και την άνεση που προσφέρει ένα ευρύχωρο σαλόνι με προσεγμένη διακόσμηση και επιλεκτική μουσική.

-Εδώ μπορείτε να δοκιμάσετε πρώτοι τις νέες τάσεις στο κούρεμα και στο χρώμα των μαλλιών σας, χάρη στους έμπειρους κομμωτές του.

-Αφεθείτε στα χέρια τους και ανακαλύψτε τις πραγματικές ανάγκες του τριχωτού σας, με τη βοήθεια της εξελιγμένης κάμερας διάγνωσης Kerastase.

-Για την περιποίηση του άντρα, σας περιμένει μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα barber για παραδοσιακό ξύρισμα και κούρεμα, όπως επίσης και premium υπηρεσίες για τη φροντίδα του προσώπου.

-Περιποιηθείτε τα άκρα σας και δώστε μια σημαντική πινελιά στην εμφάνισή σας.

-Απολαύστε ένα ευεργετικό spa πεντικιούρ και δώστε στα νύχια σας όμορφες αποχρώσεις ανάλογα με την αισθητική σας.

CHRISTIAN TETE HAIR SALON & SPA

Υψηλών Αλωνίων 11, Πάτρα

τ: 2610 316 330

christiantete.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View