Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

BeautySpy: Ελεν Μίρεν, βασιλική εμφάνιση στο Λος Αντζελες στα 74 χρόνια της

BeautySpy: Ελεν Μίρεν, βασιλική εμφάνιση...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με επιβλητικό τιρκουάζ σύνολο Badgley Mischka απέδειξε -πριν τη δούμε στην οθόνη- γιατί ήταν η πιο κατάλληλη να παίξει τη μυθική «Μεγάλη Αικατερίνη»

Kατέπληξε τα αμερικάνικα και διεθνή media, η 74χρονη βρετανίδα σταρ Ελεν Μίρεν στην πρεμιέρα της ιστορικής μίνι σειράς του δικτύου HBO «Μεγάλη Αικατερίνη» στο Λος Αντζελες. Με ένα μοναδικά επιβλητικό outfit σε έντονο τιρκουάζ- στενή μάξι τουαλέτα και ταφταδένια κάπα όπερας -του διάσημου αμερικάνικου οίκου Badgley Mischka, τρέλανε τα φλας. Σε άψογη φόρμα, η βρετανίδα ηθοποιός που κατέχει τον τίτλο της «Dame» αλλά και η μόνη με τη «χρυσή» τριάδα διακρίσεων (Oscar, Tony, Olivier awards), απέδειξε γιατί είναι και πρέσβειρα της αυτοκρατορίας ομορφιάς L’ Oreal.  Πολύ γοητευτική και με απίστευτη αυτοπεποίθηση για τα χρόνια της, υπογράμμισε υπερήφανα τις φυσικές ρυτίδες του προσώπου της όχι μόνο με το τόσο φωτεινό χρώμα που φοριέται σπάνια στο red carpet αλλά και με ένα ογκώδες, επίσης τιρκουάζ περιδέραιο David Webb. Μάλιστα αν και τα μαλλιά της διατηρούνται στο φυσικό τους γκρίζο χρώμα, χάρη στο αεράτο της χτένισμα φαντάζουν υπέροχα μοντέρνα.

Η Μίρεν που έχει θητεύσει και στο βρετανικό θέατρο, ειδικεύεται σε ρόλους εποχής και την ερμηνεία ιστορικών προσωπικοτήτων. Εχει ομολογήσει πως έζησε άγρια νιάτα με πολύ κοκαίνη και πως πλέον είναι άθεη, ενώ λατρεύει το γυμνισμό.

Πρώτος της έρωτας στο Χόλιγουντ ήταν ο Λίαμ Νίσον. Στο φιλόδοξο σήριαλ «Μεγάλη Αικατερίνη» υποδύεται βέβαια τη μυθική ρωσίδα αυτοκράτειρα, που εξαιτίας της τοξικής σχέσης με το σύζυγό της, απέκτησε πολλούς νεαρούς εραστές. Ηταν όμως,  ως λάτρης του Διαφωτισμού, της λογοτεχνίας και των τεχνών,  και μια πανέξυπνη  γυναίκα, που απογείωσε τη δύναμη της ρωσικής αυτοκρατορίας, επέκτεινε τα σύνορα, έκανε πολλές μεταρρυθμίσεις και ίδρυσε το περίφημο μουσείο Ερμιτάζ.  Πρόκειται για μια φιλόδοξη παραγωγή σε σενάριο Νίγκελ Γουίλιαμς και σκηνοθεσία Φίλίπ Μάρτιν, γεμάτη εκπληκτικά κοστούμια του 180υ αιώνα. Η Μίρεν δεσπόζει στη βασιλική αυλή του 1762, στοχεύοντας να δείξει πολλά παραπάνω από την εικόνα μιας νυμφομανούς εστεμμένης.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View