Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

H Mango λάνσαρε καμπάνια με τα «μυστικά» έξι διάσημων style icons

H Mango λάνσαρε καμπάνια με τα «μυστικά»...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πώς ντύνονται οι Jeanne Damas, Justin O’Shea, Veronika Heilbrunner, Andre Saraiva, Pernille Teisbaek, Suhei Nishiguchi; Το εξηγούν οι ίδιοι

Eξι προσωπικότητες του κόσμου της μόδας με ισχυρή επιρροή και έντονο στίγμα επιλογών, διάλεξαν ρούχα που τους εκφράζουν στην καινούρια καμπάνια της Mango για τη φετινή σαιζόν φθινόπωρο- χειμώνας 2019- 2020. To σύνθημα: Be an Icon!

 

JEANNE DAMAS

Σύμβολο της σύγχρονης παριζιάνας, εξηγεί πως κάθε γυναίκα στην πόλη του φωτός είναι διαφορετική, με κοινό σημείο το ανεπιτήδευτο στυλ, μακριά από κάθε υπερβολή. Η ίδια «παίζει» με ανδρικά και γυναικεία στοιχεία, λατρεύει τα τζιν, τα φαρδιά πλεκτά, τα μεγάλα πανοφώρια και έχει φράντζα από τα 15 της.

 

JUSTIN O’SHEA

Με έδρα το Λονδίνο ο γνωστός επιχειρηματίας και designer υπογραμμίζει πως το σημαντικότερο είναι να φοράς τα ρούχα που σου αρέσουν με αυτοπεποίθηση. Μεγάλος οπαδός του κουστουμιού, το έχει όλες τις αποχρώσεις του μαύρου, σε πολλά σκούρα μπλε και πολλά ριγέ. Η εργασιακή εικόνα «ανατρέπεται» με κάποια εμπριμέ γραβάτα ή ένα χαβανέζικο πουκάμισο.

 

VERONIKA HEIBRUNNER

Συμβουλεύει μα «αποδομούμε την τελειότητα» ως ειδική στους συνδυασμούς κλασικών και σπορ κομματιών.  H γερμανίδα καλλονή και street style star έχει περάσει «άγριες» φάσεις ένδυσης στα πρώιμα νιάτα της. Τρελαίνεται να φοράει κοτλέ αλλά και επώνυμα, αναγνωρίσιμα φορέματα με κάτι παράταιρο και απρόσμενο- σπορ ή χοντροκομμένο.

ANDRE SARAIVA

Ο διάσημος street artist του Παρισιού και της Νέας Υόρκης υποστηρίζει το «ελεύθερο» στυλ στο ντύσιμο. Τα περισσότερα ρούχα του έχουν πιτσιλιές από χρώματα. Ντύνεται με μια εφηβική νεανικότητα και συστήνει «να σπάμε τους κανόνες»

 

PERNILLE TEISBAEK

Ως επιτομή του σκανδιναβικού στυλ, η διευθύντρια πρακτορείου μόδας χαρακτηρίζει το ντύσιμό της μινιμαλιστικό. Διαλέγει πρωτίστως ρούχα άνετα, τα οποία απογειώνει με πολλά αξεσουάρ. Ετσι, φαίνεται η φυσική μας λάμψη, αναφέρει.

SUHEI NISHIGUCHI

Με έδρα το Τόκυο, ο κοσμοπολίτης διευθυντής μόδας, είναι ερωτευμένος με το vintage και ντύνεται πάντα με έμπνευση τον πολιτισμό και τα χρώματα της πόλης όπου βρίσκεται. «Προσπαθώ να συνδυάσω διαφορετικά στιλ χωρίς να εστιάζω πάρα πολύ μόνο σε ένα» εξηγεί. «Θέλω να κυκλοφορώ χωρίς να ξεχωρίζω» καταλήγει.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View