Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Το 3ο White Tales Party απόψε στο Distinto στο Ρίο!

Το 3ο White Tales Party απόψε στο Distin...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Χάρης Παναγόπουλος και Distinto εμπλουτίζουν τη βραδιά με live παραδοσιακών οργάνων και ηλεκτρονικής μουσικής με πρότυπο το Skorpios της Μυκόνου

Ταιριάζει το κλαρίνο με την ethnic deep house; Κατά τον κορυφαίο σολίστ κλαρίνου και κοσμογυρισμένο βιρτουόζο των παραδοσιακών οργάνων Θανάση Βασιλόπουλο- με τη θητεία σε Μύκονο και Ντουμπάι- αδιαμφισβήτητα ναι! Μετά τις πολυσυζητημένες του εμφανίσεις στο διάσημο πλέον Skorpios, o γνωστός αγρινιώτης μουσικός, θα κάνει ένα ατμοσφαιρικό live πλαισιωμένος από μπάντα και dj στο καθιερωμένο, κατάλευκο πάρτι White Tales του Distinto στην παραλιακή του Ρίου με τη συμβολή του αγαπητού event expert Χάρη Παναγόπουλου. Ραντεβού λοιπόν αυτή την Τετάρτη 28 Αυγούστου ασπροντυμένοι και σε απόλυτα καλοκαιρινό mood.

 

Φολκλόρ λαικά ακούσματα από την Ελλάδα, τη Μεσόγειο και τα Βαλκάνια καθώς και αγαπημένα έντεχνα τραγούδια μεταμορφώνονται ανατρεπτικά ανταμώνοντας την ηλεκτρονική μουσική. Ο Θανάσης Βασιλόπουλος θα εντάξει στο πρόγραμμα  κομμάτια από το καινούριο του άλμπουμ "Dunes of Mykonos", το οποίο περιέχει 16 instrumental συνθέσεις  του ίδιου και των συνεργατών του αλλά και διασκευές  δημοφιλών ασμάτων όπως τα «Αν θυμηθείς τ’ όνειρό μου» του Μίκη Θεοδωράκη και το «Gipsy’s song» του Διονύση Τσακνή. Ο δίσκος αυτός διαδέχεται τον «Atractos» σε μελωδίες του Βαγγέλη Παπαθανασίου. Εχοντας αποθεωθεί από το cosmopolitan jet set με φόντο τους μυκονιάτικους αμμόλογφους ο Βασιλόπουλος θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές κλαρίνου παγκοσμίως.

 

Θυμίζουμε πως τα White Tales parties ξεκίνησαν πέρυσι στο Distinto με εξαιρετική απήχηση και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο Χάρης Παναγόπουλος της Harris the Events υπενθυμίζει πως μετά τον φημισμένο dj Valeron ο πήχης ανεβαίνει ακόμα περισσότερο με ένα live αναπάντεχο, ονειρικό και μοναδικό που έχει συνδεθεί με τις Κυκλάδες. Ο ίδιος άλλωστε ποτέ δεν επαναπαύεται αναζητώντας για την Πάτρα ολοένα και πιο πρωτοποριακά πράγματα ώστε να ενσωματώνεται η πόλη στα διεθνή trends της διασκέδασης. Ραντεβού λοιπόν σήμερα μετά τις 9. Το σύνθημα είναι «Υour ticket is your white shirt».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View