Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Υπέροχα τα εκθέματα των μικρών μαθητών του εργαστηρίου Μ20

Υπέροχα τα εκθέματα των μικρών μαθητών τ...

Μαγευτικά χρώματα στον Παλίσσανδρο, στην ετήσια έκθεση του καινούριου εικαστικού εργαστηρίου της πόλης

Εκτυφλωτικά χρώματα στους πλέον αισιόδοξους και χαρούμενους συνδυασμούς και σύγχρονη εικαστική αντίληψη, μας μάγεψαν στη βιτρίνα και στο εσωτερικό του «Παλίσσανδρου» της Ερμού. Και ήταν εκθέματα παιδιών! Το εργαστήριο Μ20 ολοκλήρωσε την πρώτη χρονιά λειτουργίας του με μια «απολογιστική» καταληκτική έκθεση της χρονιάς, πραγματικά εντυπωσιακή, από τα παιδικά του τμήματα.

 

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να επιδείξουν τη δουλειά τους στο κοινό, επικοινωνώντας έτσι το έργο τους, τις ιδέες τους, τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους. Μας ταξίδεψαν σε έναν χρωματιστό κόσμο δημιουργίας και αστείρευτης φαντασίας. Η έκθεση απαρτιζόταν από ατομικές εργασίες αλλά και ομαδικές ανά τμήμα, με χρήση πλήθους υλικών και διαφορετικών τεχνικών. Παρουσιάστηκαν έργα ζωγραφικής με τέμπερες, λαδοπαστέλ, ακουαρέλα, κολάζ, χαρακτικά τρισδιάστατες κατασκευές ανασύνθεσης υλικών, καθώς και υφαντά τοίχου.

Το εικαστικό εργαστήριο Μ20 λειτουργεί τμήματα για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, εφήβους και ενήλικες. Στα μαθήματα διδάσκουν οι εικαστικοί Ασπασία Τσούτσουρα και Αγγελική Τσέκενη, σε κεντρικό χώρο στην Πάτρα, Σατωβριάνδου 3.

Τηλ επικοινωνίας 6909 128240.

 

Φωτογραφίες: Νικολίτσα Σπυροπούλου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View