Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Φλόρενς Γουέλτς: Η βρετανίδα «περσόνα» και μούσα του Gucci στο Ηρώδειο

Φλόρενς Γουέλτς: Η βρετανίδα «περσόνα» κ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Αφού τραγούδησε για το Game of Thrones, μας καλεί 19/9 κάτω από την Ακρόπολη, η Vogue την έχει αποκαλέσει «queen of bohemian style».

H Φλόρενς Γουέλτς, η 32χρονη, αντισυμβατική λονδρέζα τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια της art indie pop, η οποία παρουσιάζεται συνήθως στη σκηνή ξυπόλυτη και με ξέπλεκα κόκκινα μαλλιά θυμίζοντας bohemian style ξωτικό, θα εμφανιστεί με το συγκρότημά της στο Ηρώδειο το Σεπτέμβριο. Μούσα του οίκου Gucci, η οποία χάρισε την εντυπωσιακή φωνή της στην τελευταία, πολύκροτη σαιζόν του «Game Of Thrones» αναμένεται στα ελληνικά εδάφη με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Θαυμάστρια του Alessandro Michele όπως φ...

Θαυμάστρια του Alessandro Michele όπως φαίνεται στο κοστούμι της

Η Φλόρενς συνδέεται με σκοτεινά, ρομαντικά ακούσματα και όπως έχει ομολογήσει ξόρκιζε για χρόνια τις φοβίες της με ποτό και ναρκωτικά. Παθιασμένη με τη λογοτεχνία και το Stevie Nicks θέλει να φαντάζει στη σκηνή σαν την… Οφηλία. Το 2012 εμφανίστηκε στην περίφημη 02 Arena του Λονδίνου πλάι στους Rolling Stones και έκτοτε την παρακολουθούμε σε κορυφαίους χώρους του πλανήτη ντυμένη σαν goth νεράιδα, είτε για να τραγουδήσει όπως στο Coachella Festival είτε για να λάμψει στο red carpet όπως στο Met Gala.  Ο Alessandro Michele του οίκου Gucci την έχει χρίσει πρέσβειρα σε καμπάνια του και τη ντύνει σταθερά με τα πιο λαμπερά και αιθέρια φορέματά του. Η Vogue την έχει αποκαλέσει μάλιστα «queen of bohemian style».

 

Σε Gucci διαφημιστική καμπάνια

Σε Gucci διαφημιστική καμπάνια

Στο Met Gala

Στο Met Gala

Οι Florence and the Machine δεν έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δέκα χρόνια πριν είχε προηγηθεί live τους στο Synch Festival του 2009. Αυτήν τη φορά καταφθάνουν βέβαια με «ανεβασμένες» τις καλλιτεχνικές τους μετοχές. Την άφιξή τους στις 19 Σεπτεμβρίου στην πρωτεύουσα την ανακοίνωσαν και στο διαδίκτυο ως «Florence + the Machine Live at the Acropolis» με το σχόλιο πως η ελληνική τέχνη και η μυθολογία ήταν πάντα μέρος της δουλειάς τους.

 

Επί σκηνής

Επί σκηνής

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View