Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Γιώργος Λάνθιμος: Σε ρόλο φωτογράφου μόδας για τον οίκο Gucci!

Γιώργος Λάνθιμος: Σε ρόλο φωτογράφου μόδ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

O Alessandro Michele του ανέθεσε το look book της "αιρετικής" ανδρικής cruise collection 2020, δείτε τις εικόνες

Την αλλόκοτη, ερεθιστική ματιά του πολυβραβευμένου έλληνα σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου εμπιστεύθηκε ο «μεσσίας» creative director του ιταλικού κολοσσού Gucci, Alessandro Michele για το lookbook που θα πλαισιώσει την ανδρική cruise collection 2020.  Η σειρά που παρουσιάστηκε με το γνώριμο εξωφρενικό styling του δημοφιλούς brand και βασική έμπνευση την αρχαία Ρώμη, είχε τον περιζήτητο ελληνα κινηματογραφιστή front row στα μουσεία του Καπιτωλίου. Ο ίδιος, στο παρασκήνιο του σόου, φωτογράφισε τα μοντέλα με τα προκλητικά ανδρόγυνα, πολυπολιτισμικά χαρακτηριστικά ένδυσης στις χαρακτηριστικές επιβλητικές σάλες σε στάσεις μάλλον αντισυμβατικές.

 

Όπως ανακοινώθηκε πάντως, ο Γιώργος Λάνθιμος θα φωτογραφίσει και  ένα art book του Gucci στο εσωτερικό της περίφημης Villa Albani Torlonia στη Ρώμη. Η γκαλερί είναι διάσημη για την αρχιτεκτονική της, αλλά και για το γλυπτό «Η Λήδα και ο κύκνος», πιστό ρωμαϊκό αντίγραφο του ελληνικού αγάλματος.  

Η Villa Albani Torlonia σχεδιάστηκε στα μέσα του 18ου αιώνα από τον αρχιτέκτονα Carlo Marchionni, για να φιλοξενήσει την συλλογή αρχαιοτήτων του καρδινάλιου Αλεσάντρο Αλμπάνι, ανιψιού του Πάπα Κλήμη του 11ου. Ο Μικέλε επέλεξε την τοποθεσία αυτή για να αναδείξει τη σημασία της αντιγραφής, που μερικές φορές μπορεί να είναι πιο αυθεντική από το πρωτότυπο.  

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο και θα είναι διαθέσιμο στο Gucci Garden στη Φλωρεντία και στο μοναδικό Gucci βιβλιοπωλείο στη Νέα Υόρκη, ενώ τα έσοδα από τις πωλήσεις έχουν στόχο την ενίσχυση των έργων αποκατάστασης της Leda Gallery. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View