Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Πέφτει η αυλαία του Φεστιβάλ «Νύχτες Τρόμου» την Τετάρτη με το "Blood Fest"

Πέφτει η αυλαία του Φεστιβάλ «Νύχτες Τρό...

Γίνονται προβολές και στην Πάτρα

Το 6ο Horrorant Film Festival «Νύχτες Τρόμου» έχει μπει αισίως στη τελική του ευθεία. Το φετινό πρόγραμμα όπως σχολιάζεται, ήταν ίσως το καλύτερο στην ιστορία του φεστιβάλ και οι σινεφίλ, λάτρεις του είδους το τίμησαν δεόντως, όχι μόνο με τη παρουσία τους αλλά και με τα θετικά σχόλια και εντυπώσεις τους βγαίνοντας από τις προβολές.

Να θυμίσουμε πως προβολές του 6ου Φεστιβάλ «Νύχτες Τρόμου» πραγματοποιούνται έως και την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 και στην Πάτρα, στη 2η αίθουσα του Πάνθεον στη Δημ. Γούναρη.

Διαβάστε επίσης:

Το 6ο Φεστιβάλ «Νύχτες Τρόμου» & στην Πάτρα με 17 ταινίες -ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η γεμάτη συναρπαστικές ταινίες, Φεστιβαλική εβδομάδα πλησιάζει στο τέλος της και το βράδυ της Τετάρτης θα γίνει η τελετή λήξης που θα ξεκινήσει στις 20:10 με ένα σύντομο αποχαιρετισμό από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ, Κωνσταντίνο Χατζηπαπά και θα συνεχιστεί με την απονομή των φετινών Horrorant awards που θα τιμήσουν τις ταινίες και τους συντελεστές που ξεχώρισαν στο φετινό πρόγραμμα.

Στη τελετή αναμένεται να παρευρεθούν οι τέσσερις επίσημοι καλεσμένοι του Horrorant Film Festival, οι σκηνοθέτες Nicolas Onetti από την Αργεντινή, Søren Juul Petersen από τη Δανία, Ilya S. Maksimov από τη Ρωσία και ο Γάλλος δημιουργός Julien De Sousa.

Αμέσως μετά, θα ακολουθήσει η προβολή της ταινίας λήξης «Blood Fest - Φεστιβάλ Τρόμου» του Owen Egerton, μια διασκεδαστική meta-κωμωδία τρόμου με ένα κυρίως νεανικό all-star cast που συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Robbie Kay, Jacob Batalon, Seychelle Gabriel και τον δημοφιλή Zachary Levi!

Το βράδυ της Τετάρτης 15/5 λοιπόν στο Odeon Όπερα στην οδό Ακαδημίας στην Αθήνα, οι λάτρεις των φιλμ τρόμου θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν μια υπέροχη βραδιά ενώ το ραντεβού θα ανανεωθεί για το 2020!

Ποτέ ένας εφιάλτης δεν ήταν τόσο συναρπαστικός, καταλήγει το σχετικό δελτίο Τύπου.

http://www.horrorantfilmfestival.com/

http://www.horrorant.com/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture