Την Τετάρτη 21/1/2015 στις 14.30 το μεσημέρι
Την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015 στις 14.30 το μεσημέρι ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής του Ν. Αχαΐας, θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του και καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν μαζικά.
Προσκεκλημένοι της εκδήλωσης που θα γίνει στην αίθουσα του συλλόγου στην οδό Αράτου 21, πλ. Όλγας, θα είναι τοπικοί φορείς και υποψήφιοι βουλευτές.
Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση, το φλουρί της βασιλόπιτας που θα κερδίσει ένας συνάδελφος ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης, θα έχει σαν δώρο την πιστοποίηση όλων των εργαζομένων του στο υποχρεωτικό πρόγραμμα «ασφάλειας & υγιεινής των τροφίμων – ΕΦΕΤ» αξίας 70 € για κάθε έναν.
Αν το κερδίσει ένας απλός καλεσμένος θα έχει 20 γεύματα για δύο άτομα σε καταστήματα εστίασης της πόλης της Πάτρας.
Τέλος όπως σημειώνεται με χιούμορ, αν το κερδίσει πολιτικός… 50 ψήφους στις επικείμενες εκλογές της Κυριακής 25 Ιανουαρίου
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










