Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

VASSILIS ZOULIAS: Ο DESIGNER ΤΗΣ VINTAGE ΑΡΧΟΝΤΙΑΣ «KATEBAINEI» ΠΑΤΡΑ, ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΥ!

VASSILIS ZOULIAS: Ο DESIGNER ΤΗΣ VINTAGE...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Αρωμα «old Athens» στο εμπορικό μας κέντρο

Το όνομά του είναι συνώνυμο της νοσταλγικής φινέτσας της παλιάς Αθήνας και της γοητείας των αλλοτινών εποχών. Η γυναικεία σιλουέτα-κλεψύδρα  με τη στενή μέση και τα ρούχα με άψογο, couture φινίρισμα είναι το σήμα κατατεθέν του. Ο Vassilis Zoulias, ο σχεδιαστής του οποίου οι παραμυθένιες επιδείξεις είναι το κορυφαίο event μόδας στην πρωτεύουσα και πρόσφατα «έντυσε» διασημότητες στο red carpet του Χόλιγουντ, αποκτάει έδρα και στην Πάτρα.

 

Όπως μάθαμε, η σειρά Maison Zoulias θα καταφθάσει αυτές τις μέρες στο κατάστημα της Αννας Μιχαλάκου, μιας γνωστής συμπολίτισσας του εμπορικού κόσμου που διατηρεί μια  από τις πλέον καλαίσθητες επιχειρήσεις σαν ατελιέ επώνυμων νυφικών και βραδινών φορεμάτων στον κεντρικό πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.

Η εν λόγω συλλογή που διακινείται μόνο σε δέκα επιλεκτικά σημεία ανά την Ελλάδα και «ταξιδεύει» με επιτυχία στο Παρίσι και τη Νέα Υόρκη, περιλαμβάνει κυρίως φορέματα σε ρομαντικά άνθινα εμπριμέ, αλλά και κουκλίστικα ριγέ και καρό, μαζί με εντυπωσιακές μονοχρωμίες. Οι φιόγκοι, τα ζωνάκια, τα σικ υλικά είναι όλα εδώ. Το εφαρμοστό μπούστο και η πλούσια φούστα αλλά και τα στενά πατρόν κάνουν τις γυναίκες να ονειρεύονται μια πραγματικότητα πολύ πιο… κομψή.

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο σχεδιαστής, που υπήρξε περιζήτητος στυλίστας: «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου σκηνοθετούσα φωτογραφίσεις ή έντυνα κόσμο. Στη μνήμη μου είχα πάντα τη μητέρα μου και τις φίλες της με πέρλες και pencil skirts». Η θηλυκότητα της παλιάς σχολής που αποπνέει ευγένεια και αριστοκρατικότητα ήταν το ύφος που έκανε ξεχωριστά τα ρούχα που πρωτοπαρουσίασε στην αθηναική του μπουτίκ (άνοιξε το 2002) και αργότερα στην πρώτη του κολεξιόν prêt a porter (2007). Σήμερα δημιουργεί για τρεις σειρές: Maison Zoulias, Vasssilis Zoulias Atelier, Bridal Zoulias.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View