Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΡΕΠΚΟΣ: 10 ΧΡΟΝΙΑ CELEBRITY SKIN ME ΑΠΙΘΑΝΑ ΚΕΝΤΗΜΑΤΑ, ΣΤΕΛΙΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΑΜΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ AXDW

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΡΕΠΚΟΣ: 10 ΧΡΟΝΙΑ CELEBRITY S...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο πατρινός σχεδιαστής ξέρει να «κλέβει» τα φλας

Tην τέταρτη μέρα της αθηναικής εβδομάδας μόδας AXDW στην καθιερωμένη πασαρέλα του Ζαππείου παρουσίασε τη νέα του συλλογή ο πατρινός σχεδιαστής του gothic glamour Δημήτρης Στρέπκος γιορτάζοντας 10 χρόνια του γνωστού brand Celebrity Skin. Επώνυμοι σε ρόλο μοντέλου αλλά και μανεκέν σε αναπηρικά αμαξίδια -που άρθρωσαν το μήνυμα της αποδοχής της διαφορετικότητας στη μόδα- έκαναν το show να καταχειροκροτηθεί και να ξεχωρίσει.

 

Η επίδειξη εντασσόταν στο ημερήσιο πρόγραμμα της διοργάνωσης μαζί με τη ρουμανική εταιρεία Herminas Rea και τους ελληνες designers Tasos Mitropoulos και Μυρτώ Δραμουντάνη. Συγκεκριμένα παρέλασαν ως guest stars ο Στέλιος Κρητικός με το γιο του, η Κάτια Νικολαϊδου και η Αντελίνα Βαρθακούρη. Mε αναπηρικά αμαξίδια σκόρπισαν συγκίνηση και χαμόγελα η 25χρονη Γεωργία Κάλτση από τη Νάυπακτο και ο πρωταθλητής κολύμβησης Αντώνης Παππάς.

H συλλογή είχε τίτλο «Ιmmaculate conception», με τα avant garde στοιχεία να είναι για ακόμα μια φορά πρωταγωνιστές. Eντονοι ώμοι, χάντρες και παγιέτες σε πληθωρικά κεντημένα outfits, αρτίστικα «κουρέλια» και αιθέριες διαφάνειες καταχειροκροτήθηκαν. Πέρα από την αγαπημένη παλέτα του nude και του μαύρου είδαμε ρομαντικά παστέλ και γεωμετρικά prints σε έντονα χρώματα. Ο Δημήτρης Στρέποκος θεωρείται ο αγαπημένος σχεδιαστής της εγχώριας σοουμπιζ καθώς έχει συνεργαστεί με πολλούς εκπροσώπους της και ως στυλίστας.

 

Πολλοί ήταν οι επώνυμοι που τίμησαν με την παρουσία τους την 4η ημέρα της AXDW: Όλγα Κεφαλογιάννη, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Μάκης Τσέλιος, Σούλα Λιάκου, Εύη Αδάμ, Χριστίνα Παππά, Κλέλια και Άννυ Πανταζή, Κώστας Κοκκινάκης, Έλενα Παπαβασιλείου, Aννίτα Ναθαναήλ, Έλλη Αγγελιδάκη, Βλάσσης Χολέβας, Στέλιος Χανταμπάκης, Μάγκυ Χαραλαμπίδου, Vegas, Tριάνα Ανανία κ.α  ήταν εκεί. Σας έχουμε στιγμιότυπα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View