Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Εκδήλωση με θέμα "ο πόνος του συγγενή" αυτή την Πέμπτη στο "Σπίτι του Ηπειρώτη"

Εκδήλωση με θέμα "ο πόνος του συγγε...

Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου «Η Μεγάλη Κραυγή ιστόρημα πέρα κι από μυθιστόρημα» του Γιάνη Δημολιάτη

Μία συζήτηση με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου «Η Μεγάλη Κραυγή ιστόρημα πέρα κι από μυθιστόρημα» του Γιάνη Δημολιάτη θα γίνει στην Πάτρα αυτή την Πέμπτη 7 Μαΐου 2015, στις 20.30 το βράδυ στο «Σπίτι του Ηπειρώτη», στην οδό Μουρούζη 14-16, στην πλατεία Νόρμαν, στην Πάτρα.

Ο συγγραφέας Γιάνης Δημολιάτης, οι εκδόσεις Κοντύλι, και ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών προσκαλούν το κοινό στην εκδήλωση που θα έχει περισσότερο τον χαρακτήρα συζήτησης με αφορμή το βιβλίο “Η Μεγάλη Κραυγή: ιστόρημα πέρα κι από μυθιστόρημα”.

Συζητούν οι: Χαράλαμπος Γώγος, Καθηγητής παθολογίας, Αναπληρωτής Πρόεδρος Συμβουλίου Ιδρύματος Πανεπιστημίου Πάτρας, πρώην πρόεδρος της Ιατρικής, Γιάννης Ζαρκάδης, Καθηγητής της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πάτρας, Παντελής Κυπριανός, Καθηγητής Ιστορίας, πρώην Αναπληρωτής Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πάτρας.

Θα παρουσιαστεί και δρώμενο από τις αφηγήσεις του βιβλίου: – Λάμπρος Αραπάκος, κοινωνικός λειτουργός, ηθοποιός – Ειρήνη Κρανιά, ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια – Ιωάννα Λούκα, κοινωνική λειτουργός – Χρυσούλα Παπανδρέου, νοσηλεύτρια   Θα συντονίσει την εκδήλωση ο Αλέξανδρος Χάιδας, φιλόλογος.

Θα παρευρίσκονται ο συγγραφέας Γιάνης Δημολιάτης και ο εκδότης Δημήτρης Παντελής. Η συζήτηση θα περιστραφεί γύρω από τον πόνο του συγγενή. Οι συγγενείς προστάτες-άγγελοι του χρόνια άρρωστου. Αλήθεια ποιος φροντίζει τον φροντιστή;

*Την εκδήλωση διοργανώνει ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πάτρας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View