Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Στις 13 Φεβρουαρίου η αποκριάτικη χοροεσπερίδα της Πολυφωνικής της Πάτρας

Στις 13 Φεβρουαρίου η αποκριάτικη χοροεσ...

Στον πολυχώρο Συμπόσιο

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται, η καθιερωμένη Αποκριάτικη χοροεσπερίδα - μασκέ της Πολυφωνικής Χορωδίας που θα πραγματοποιηθεί την ΤσικνοΠαρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015, στον πολυχώρο «Συμπόσιο» στην πάροδος Αθηνών και Κανελλοπούλου, κάτω από τις γραμμές του τρένου.

Το φετινό θέμα του χορού θα είναι «Καραγκιογκάλοπ», ένα ευφάνταστο θέμα, στηριγμένο σε παραγωγή του ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ του Οργανισμού της Πολυφωνικής, που θα έχει και την ευθύνη της παρουσίασης του θέματος και το οποίο δίνει την ευκαιρία της σάτιρας, του γέλιου και του εφήμερου προβληματισμού, αλλά και τη δυνατότητα της όποιας σοβαρής ή κωμικής αμφίεσης όσων μετάσχουν.

Οι προσκλήσεις του χορού, που θα περιλαμβάνουν πλήρες σερβιριζόμενο μενού, θα αρχίσουν να διατίθενται από την προσεχή Κυριακή 1η Φεβρουαρίου ενώ στις 6 το απόγευμα της ιδίας ημέρας, στα γραφεία του Οργανισμού (Κορίνθου 280- Γούναρη) θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για τα τραπέζια (ροτόντες των 10 και 12 ατόμων).

*Επίσης στο πλαίσιο της Πατρινής Αποκριάς, η Πολυφωνική θα γιορτάσει παραδοσιακά και όπως κάθε χρόνο, τα έθιμα της Τσικνοπέμπτης (12 Φεβρουαρίου), στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού, από τις 8 το βράδυ.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View