Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ο δάσκαλος του krav maga Γιώργος Μιμμής στην 117 Πτέρυγα Μάχης

Ο δάσκαλος του krav maga Γιώργος Μιμμής ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Ο ιδρυτής και δάσκαλος του Raptor Krav Maga, Γιώργος Μιμμής επισκέφθηκε το Αεροδρόμιο της Ανδραβίδας έπειτα από πρόσκληση του Διοικητή της 117 Π.Μ., Σμήναρχου (Ι) Δημητρίου Τζουμερκιώτη, για να παρουσιάσει το Antirape project και βασικές ασκήσεις αυτοάμυνας.

Ιπτάμενοι, μηχανικοί και άλλες ειδικότητες του αεροδρομίου έδωσαν το παρόν, συμμετέχοντας με ερωτήσεις και μαθαίνοντας τεχνικές από τον δάσκαλο Γιώργο Μιμμή.

To Antirape project ξεκίνησε από το ιδρυτή Ian K. σε συνεργασία με τον Γιώργο Μιμμή, όπου διδάσκεται σε σχολεία και σε ειδικά σεμινάρια στην Ν. Αφρική και σε χώρες της Ευρώπης.

Πρώτος εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο ψυχολόγος – κοινωνικός σύμβουλος Μανώλης Σουρής, ο οποίος έδωσε έμφαση στα είδη βίας, στα αίτια που την προκαλούν και στα ποσοστά που αφορούν την Ελλάδα. Αμέσως μετά, τη σκυτάλη ενημέρωσης έλαβε ο δάσκαλος του Krav Maga και Υπεύθυνος σχεδιασμού ασφαλείας, Γιώργος Μιμμής, ο οποίος έδωσε καθημερινές οδηγίες για τον τρόπο που πρέπει να κινούμαστε στον δρόμο (μέρα και νύχτα), αναφέρθηκε ακόμη και στα μέτρα ασφαλείας για το σπίτι, το αυτοκίνητο ενώ στο τρίτο μέρος έδειξε τεχνικές σε γυναίκες και άνδρες για να αντιμετωπίσουν κάθε μορφή απειλής.

Τον συντονισμό του σεμιναρίου ανέλαβε η δημοσιογράφος Ελένη Βασιλοπούλου.

Ευχαριστημένοι οι εισηγητές του σεμιναρίου και οι αεροπόροι με επικεφαλής τον Διοικητή της 117 Π.Μ., Σμήναρχο (Ι) Δημήτριο Τζουμερκιώτη, ανανέωσαν το ραντεβού τους στο αεροδρόμιο Ανδραβίδας με σκοπό την επόμενη φορά να είναι και οι σύζυγοι, για να παρακολουθήσουν το σεμινάριο αλλά και τεχνικές αυτοάμυνας που αφορούν γυναίκες, άνδρες και παιδιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View