Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Απόψε και το Σάββατο ο Γιώργος Παρτσαλάκης ως "Caveman" στο Πάνθεον της Πάτρας

Απόψε και το Σάββατο ο Γιώργος Παρτσαλάκ...

Στις 21.15

Ο δημοφιλής και αγαπητός ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης που πήρε την σκυτάλη ερμηνείας του επιτυχημένου και σπαρταριστού μονολόγου του «Caveman», έργο, το οποίο συνεχίζεται ακάθεκτο για 8η χρονιά στο θέατρο Coronet της Αθήνας, θα παρουσιάσει την  συγκεκριμένη παράσταση – one man show στην Πάτρα απόψε και το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014, στις 21.15.

Η παράσταση «Caveman» που έχει ξανανέεβι στην Πάτρα με άλλους ηθοποιούς όπως τον Γεράσιμο Γεννατά ή τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, ξανάρχεται για ένα διήμερο, στο θέατρο Πάνθεον της οδού Γούναρη και Κανακάρη. Το εισιτήριο κοστίζει 15 Ευρώ. Η σκηνοθεσία της ευφυέστατης παράστασης είναι του ηθοποιού Βλαδίμηρου Κυριακίδη (ερμηνεύει τον Ηλία στο σήριαλ Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα).

Ο μοναδικός σύγχρονος «άνθρωπος των σπηλαίων», το δημιούργημα του Rob Becker, έχει δημιουργήσει απανταχού φανατικούς θαυμαστές. Πριν μερικά χρόνια υπολογίζονταν στα 10.000.000. Σήμερα δεν μπορούν να υπολογιστούν καθώς αυξάνονται με ραγδαίο ρυθμό και η Cavemanomania έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ένας από τους πιο έμπειρους κωμικούς ηθοποιούς, είναι η εγγύηση για την επιτυχία και για τη νέα θεατρική περίοδο του Caveman, ενός έργου που εξακολουθεί να κρατά την πρωτιά ως η μακροβιότερη σόλο κωμωδία στην ιστορία του Broadway.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Μετάφραση : Ερατώ Τάττη

Διασκευή: Αναστασία Παπαστάθη

Σκηνοθεσία : Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Σκηνικά – κοστούμια : Ειρήνη Παγώνη

Μουσική: Πάνος Φορτούνας

Παραγωγή : Θέατρο Coronet & Mogul Theater.

Στο ρόλο του Caveman ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View