Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πρώτο θέμα στα ξένα Μέσα ενημέρωσης η άφιξη της Lady Gaga ως θεά Αφροδίτη στην Αθήνα - Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για το σώου της και τα εισιτήρια

Πρώτο θέμα στα ξένα Μέσα ενημέρωσης η άφ...

Η ίδια η 28χρονη σούπερ σταρ που έχει ερμηνεύσει κομμάτια όπως το "Alejandro" και το πιο καινούριο, το "Applause", έχει δηλώσει λάτρης της ελληνικής μυθολογίας

Πρώτο θέμα στα ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος είναι η χθεσινή εντυπωσιακή άφιξη της σούπερ σταρ της ποπ, Lady Gaga στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" της Αθήνας, στις 8 το βράδυ.

Η 28χρονη εκκεντρική τραγουδίστρια αποζημίωσε την περιέργεια και την αδημονία των δεκάδων θαυμαστών της (τα τηλεοπτικά κανάλια όπως το Star μετέδωσαν με συνδέσεις τους, απευθείας την εμφάνιση της έξω από το αεροδρόμιο) καθώς εμφανίστηκε πολύ τολμηρά ντυμένη – σχεδόν ημιίγυμνη, με κοχύλια – αχιβάδες στο στήθος και μία σιθρού λευκή στενή φούστα, μέσα από την οποία ήταν ευδιάκριτο το τάνγκα εσώρουχο της ενώ για παπούτσια φορούσε ψηλοτάκουνα πέδιλα - κοθόρνους!

Το μαλλί ήταν ξανθό - μπουκλέ και μακρύ και το ύφος μυστηριώδες για να μην πούμε απλανές! Της εμφάνισης της Lady Gaga προηγήθηκαν οκτώ τουλάχιστον χορευτές που έδωσαν μία πρόγευση του σώου που η Αμερικανίδα σταρ θα παρουσιάσει την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9 το βράδυ στο ΟΑΚΑ, στην Αθήνα.

Τα ξένα δίκτυα όπως το Αμερικανικό eonline.com και το σάιτ της Αγγλικής Daily Mail στάθηκαν ιδιαίτερα στην φρενίτιδα των φανατικών θαυμαστών της τραγουδίστριας και περφόρμερ που την περίμεναν κοντά 8 ώρες στο αεροδρόμιο στα Σπάτα αλλά και στις γυμνές σχεδόν φωτογραφίες που η ίδια ανέβασε αργότερα στο Instagram από την πανάκριβη, πολυτελή σουίτα όπου διαμένει στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, στο Σύνταγμα. Έξω μάλιστα από το ξενοδοχείο επικρατούσε χθες βράδυ ιδιαίτερη κινητικότητα καθώς προφανώς είχε μαθευτεί πως εκεί θα μείνει η Lady Gaga.

H pop star που έχει σχεδόν επισκιάσει με το ταλέντο και τα καμώματα της τις συναδέλφους της (βλέπε Madonna και Μπιγιονσέ), έφτασε στην Αθήνα από την Κωνσταντινούπολη όπου τραγούδησε την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου το βράδυ ενώ τώρα θα εμφανιστεί live στην Αθήνα στο πλαίσιο της artRAVE: the ARTPOP Ball tour.

Η Lady Gaga, ερμηνεύτρια πολλών επιτυχιών όπως το "Born This Way" και το "Poker face", δηλώνει συνεπαρμένη από την Ελληνική μυθολογία και της αρέσει να ποζάρει ως θεά της ομορφιάς Αφροδίτη, κάτι που επιχείρησε και χθες βράδυ στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενζιέλος, σχολιάζουν χαρακτηριστικά τα ξένα Μέσα ενημέρωσης. Μαζί της σύμφωνα με πληροφορίες είναι και ο νεαρός γοητευτικός ηθοποιός Taylor Kinney, με τον οποίο και είναι ζευγάρι και σκέφτονται μάλιστα σύντομα να παντρευτούν!

Αναφορικά  με τα εισιτήρια της συναυλίας της τώρα στην Αθήνα, όπως σημειώνει ανάρτηση της εφημερίδας Τα Νέα, τα δεύτερα πιο ακριβά εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί («golden standing» αξίας 104,50 ευρώ). Ωστόσο το κοινό μπορεί ακόμα να προμηθευτεί τα πιο χαμηλού κόστους εισιτήρια που ξεκινούν από τα 38,50 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 82,50 ευρώ όπως επίσης και τα πιο ακριβά εισιτήρια της συναυλίας «VIP» που στοιχίζουν 115,50 ευρώ.

Η συναυλία, που φέρει τον τίτλο «ArtRave: The Artpop Ball Tour», είναι μέρος της παγκόσμιας περιοδείας της Lady Gaga, που ξεκίνησε στις 10 Σεπτεμβρίου από το Ντουμπάι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Έχει ήδη πάει στο Τελ Αβίβ στις 13 Σεπτεμβρίου και στην Κωνσταντινούπολη.

Το νέο πλατινένιο άλμπουμ της Artpop ανέβηκε στο Νο 1 του Billboard 200 από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του και αυτές τις μέρες είναι περιζήτητο και στα Πατρινά δισκοπωλεία.

Τα δημοφιλή τραγούδια του νέου άλμπουμ, όπως γράφουν «Τα Νέα» θα εμπεριέχονται στο πρόγραμμα της συναυλίας στην Αθήνα μαζί με άλλες γνωστές επιτυχίες της. Η ξεχωριστή αυτή παράσταση, για άλλους «το καλλιτεχνικό γεγονός του φετινού καλοκαιριού στον χώρο της ποπ μουσικής», θα περιέχει μουσική, χορό, επίδειξη μόδας και πάρτι - στοιχεία που ενσωματώνονται πάντοτε σε όλα τα σώου της διάσημης τραγουδίστριας.

Η τεράστια σκηνή που στήνεται στο ΟΑΚΑ από τους τεχνικούς που την ακολουθούν σε όλη τη παγκόσμια περιοδεία της, θα είναι σαν μια απέραντη πασαρέλα στην οποία θα παρελαύνει τραγουδώντας και χορεύοντας η Lady Gaga, έχοντας μαζί της 14 χορευτές και πέντε μουσικούς, αλλάζοντας συνεχώς, επί σκηνής, ρούχα, περούκες και φτερά.

Η σκηνή ονομάζεται «Fat Lady», δηλαδή «Παχιά Κυρία» και είναι από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Το μήκος της είναι 50 μέτρα, το βάθος 31 μέτρα και το ύψος 21 μέτρα ενώ όλη μαζί καλύπτει χώρο 2.000 τετραγωνικών μέτρων.

Θα τοποθετηθούν και δυο γιγαντοοθόνες LED ενώ τα μηχανήματα για τα ειδικά εφέ, από μόνα τους ζυγίζουν περίπου 30 τόνους.

Η συναυλία θα αρχίσει στις 21:00 ενώ οι θύρες του Σταδίου θα ανοίξουν από τις 18:30.

*Μετά την Αθήνα, η Lady Gaga θα συνεχίσει το Ευρωπαϊκό κομμάτι της περιοδείας της έως τις 24 Νοεμβρίου 2014 με σταθμούς στις πόλεις Αμβέρσα, Άμστερνταμ, Χέρνινγκ (Νορβηγία), Όσλο, Στοκχόλμη, Αμβούργο, Πράγα, Κολωνία, Βερολίνο, Μπέρμιγχαμ, Δουβλίνο, Γλασκώβη, Μάντσεστερ, Λονδίνο, Παρίσι, Βιέννη, Μιλάνο, Ζυρίχη, Βαρκελώνη, Λισαβόνα, Σέφιλντ και Νιούκαστλ.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View