Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Οι Sigmatropic θα ανοίξουν τη συναυλία των Placebo στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Οι Sigmatropic θα ανοίξουν τη συναυλία τ...

Η συναυλία θα δοθεί την Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Οι Sigmatropic που δημιουργήθηκαν το 1997 στην Αθήνα όταν ο Άκης Μπογιατζής, το ιδρυτικό τους μέλος, εγκατέλειψε την New Wave power punk περσόνα της δεκαετίας του '80  και έστησε τη μουσική του μηχανή στο χώρο της computer-based ελεκτρόνικα, θα ανοίξουν την πολυαναμενόμενη μεγάλη συναυλία των Placebo που έχει προγραμματιστεί για τις 8 Αυγούστου 2014 στην Αθήνα.

Το συγκρότημα, από ένα μονοπρόσωπο σχήμα με επίκεντρο ένα home studio, σύντομα μετασχηματίστηκε σε μια πλήρη indie -rock μπάντα με έντονη συναυλιακή και δισκογραφική δράση που απέσπασε πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από τις πρώτες μέρες του «Random Walk» (1998) μέχρι σήμερα, οι Sigmatropic βρίσκονται σε μια συνεχή δημιουργική αναζήτηση με μια μουσική που βρίσκεται στο μέτωπο της διεθνούς παραγωγής. Oι συναυλίες τους προκαλούν πάντα ζωηρές συζητήσεις στους κύκλους των μουσικόφιλων. Έχουν εμφανιστεί, μεταξύ άλλων στα φεστιβάλ Rockwave (1998 και 2005), στη Γιορτή της Μουσικής (Αθήνα 2004, 2006) και στο αντιρατσιστικό φεστιβάλ (2007).

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν ανοίξει τις συναυλίες του Nick Cave and the Bad Seeds σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και εμφανίστηκαν αμέτρητες φορές σε συναυλιακούς χώρους της Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Πάτρας, Σερρών, κλπ.

Στη σκηνή θα συμπράξει σε δύο κομμάτια και ο Γιάννης Ντρενογιάννης, θρυλική μορφή της ανεξάρτητης σκηνής της δεκαετίας του '80 (Yeah!, Anti Troppau Council)

Μέλη του γκρουπ:

Άκης Μπογιατζής: φωνή, μπάσο, ψηφιακά δείγματα

Θοδωρής Πιστιόλας: ακουστική πιάνο, τσέλο, κέλτικη άρπα, Theremin

Γιάννης Τρυφερούλης: τύμπανα

Φοίβος Ζήτης: ηλεκτρική κιθάρα

*Η συναυλία των Placebo στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, προβλέπεται να είναι το απόλυτο καλοκαιρινό event της χρονιάς! Θα λάβει χώρα στον τελευταίο όροφο του Σταδίου(Open Air Area)  και με εξαιρετική θέα στη θάλασσα, φέροντας στη μνήμη την αξέχαστη, παρθενική τους επίσκεψη στη χώρα μας στο αθλητικό κέντρο του Άγιου Κοσμά!

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας για τον τελευταίο τους δίσκο “Loud Like Love” οι Placebo θα βρεθούν μπροστά στους Έλληνες θαυμαστές τους, δίνοντας ένα πολύ-αναμενόμενο σώου. Έχοντας στις αποσκευές τους έναν υπερ-επιτυχημένο δίσκο που βρέθηκε στο top-20 των ευπώλητων άλμπουμ 27 χωρών ενώ στη χώρα μας σκαρφάλωσε μέχρι την 4η θέση, οι πρωτοπόροι του εναλλακτικού ροκ υπόσχονται ένα αξέχαστο μουσικό σώου.

Ξεκινώντας το μακρινό 1994 οι Brian Molko (φωνή και κιθάρα) και Stefan Olsdal (μπάσο) ίδρυσαν τη μπάντα που έμελλε να αφήσει το στίγμα της στη ροκ μουσική σκηνή.

Με ορμητήριο τους το Ηνωμένο Βασίλειο πολύ γρήγορα έγιναν δημοφιλείς και έπαιξαν σε σπουδαία venues του εξωτερικού. Με όπλο την ιδιαίτερη φωνή του Molko και τις υπέροχες σκοτεινές συνθέσεις τους το συγκρότημα γνώρισε τεράστια επιτυχία, ενώ τραγούδια όπως τα “Every You, Every Me”, “Come Home”, “The Bitter End”, “Twenty Years”, “Meds”, αγαπήθηκαν όσο λίγα από Έλληνες και ξένους μουσικόφιλους.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τα πρώτα εισιτήρια αξίας 33 € (έχουν εξαντληθεί), τα υπόλοιπα στοιχίζουν 36 € και στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 39 €.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View