Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Σαν μαγνήτης τράβηξαν τους Πατρινούς η Βίσση και ο Ρέμος - Η προσέλευση λέγεται ότι έφτασε τους 7.000 θεατές

Σαν μαγνήτης τράβηξαν τους Πατρινούς η Β...

Μεγάλη η επιτυχία του live που δόθηκε την Δευτέρα 14/7/2014 στο Παμπελοποννησιακό στάδιο

Μεγάλη ήταν η επιτυχία της συναυλίας με τίτλο «Ένα ή Κανένα» της Άννας Βίσση και του Αντώνη Ρέμου που δόθηκε την Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014 το βράδυ στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας.

Την συναυλία που έφτασε σε διάρκεια τις τρεις ώρες υπολογίζεται ότι είδαν πάνω από 7.000 θεατές, που ήταν άνθρωποι όλων των ηλικιών με τη νεολαία να δίνει δυναμικό παρών ενώ για τη συναυλία της Πάτρας ταξίδεψαν και από άλλα μέρη όπως φανατικοί θαυμαστές και θαυμάστριες της Άννας Βίσση από την Αθήνα.

Όπως σχολίασαν πολλοί απ’ όσους πήγαν στην συναυλία και έμειναν εντυπωσιασμένοι, η προσέλευση του κόσμου θύμισε σχεδόν την αντίστοιχη της ξεχωριστής συναυλίας του αξέχαστου λαικού ερμηνευτή Δημήτρη Μητροπάνου μαζί τότε με την Ελεονώρα Ζουγανέλη πριν από περίπου πέντε χρόνια στο Παμπελοποννησιακό στάδιο!

Επίσης η επιτυχία αυτής της συναυλίας ήταν πολύ μεγαλύτερη και από την συναυλία που είχε δώσει μόνη της η Κύπρια στην καταγωγή απόλυτη ποπ σταρ Άννα Βίσση σε σκηνοθεσία της Κριστίν Κρόκος ξανά στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας πάλι καλοκαίρι, πριν από έξι χρόνια.

Η «χημεία» των δύο τραγουδιστών ήταν μεγάλη, η όλη παραγωγή της συναυλίας εντυπωσιακή ενώ το πρόγραμμα που παρουσίασαν περιελάμβανε σχεδόν τα πάντα, από τις μεγάλες επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου όπως το εξαιρετικό νέο του κομμάτι «Μη ξαναρθείς» μέχρι το «Μείνε», την επίσης ωραία μπαλάντα «Τα Σάββατα», κ.α. αλλά και αγαπημένα τραγούδια της Άννας Βίσση όπως το "Δώδεκα" ή το "Αντίδοτο".

Από τα ωραία και πρωτότυπα στοιχεία του live, που ήταν και το τελευταίο εντός Ελλάδος για το φετινό καλοκαίρι (θα ακολουθήσει η Κύπρος) ήταν ότι η Άννα Βίσση τραγούδησε γνωστά κομμάτια του Αντώνη Ρέμου και ο ίδιος της Άννας Βίσση ενώ δεν παρέλειψαν να ερμηνεύσουν και το ντουέτο τους «Ένα ή κανένα» που έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας.

Δεν έλειψαν και τα χάπενινγκ την ώρα της συναυλίας όπως ήταν ο εορτασμός των γενεθλίων της στενής συνεργάτιδας και υπεύθυνης των συναυλιών των Βίσση – Ρέμου που έγινε live πάνω στην σκηνή αλλά και τα πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό της Πάτρας.

*Πάντως πρέπει να σημειωθεί ότι οι υπεύθυνοι της συναυλίας σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ζήτησαν την συνδρομή των εθελοντών της Ομάδας Έψιλον του Δήμου Πατρέων παρότι σε συναυλίες ανοιχτού τύπου στο συγκεκριμένο στάδιο επιβάλλεται να υπάρχει και παρουσία εθελοντών μην τυχόν και χρειαστεί κάτι αλλά και για λόγους τάξης και ασφάλειας των θεατών.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View