Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Μία παραμυθένια παράσταση παρουσίασαν οι «Μαχητές»

Μία παραμυθένια παράσταση παρουσίασαν οι «Μαχητές»

Η εκδήλωση που περιλάμβανε και μπαζάρ πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή στο αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου

«Έτρεχε ο χρόνος κάποτε, κι απ’ την πολλή βιασύνη του, σκόνταψε πάνω σε μια χαρά. Μετά από λίγο σε μια λύπη. Δεν είχε καιρό για χάσιμο κι έτσι πήρε μαζί του τη χαρά και τη λύπη. Στο δρόμο τον βάρυναν πολύ και πέταξε τα δύο εμπόδια στον κόσμο. Ελάφρυνε ο χρόνος, βάρυναν οι άνθρωποι. Άρχισε από τότε  να σκοντάφτει η ζωή των ανθρώπων στου χρόνου τα εμπόδια. Να πέφτει, να σηκώνεται, να συνεχίζει.....». Με αυτά τα όμορφα λόγια καλωσόρισε η Πρόεδρος του Συλλόγου ατόμων με νοητική υστέρηση «Μαχητές» Μάρθα Χριστοπούλου τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση που πραγματοποίησε χθες Κυριακή 10 Ιουνίου ο σύλλογος στο πλαίσιο του διημέρου εκδηλώσεων - γιορτή καλοκαιριού στο αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου στην άνω πόλη.

Τα παιδιά του Συλλόγου «Μαχητές» και όλοι όσοι παρέστησαν,  απόλαυσαν τη Θεατρική Παράσταση «Το μυστικό της ευτυχίας»,  ένα αξιόλογο παραμύθι του Φίλιππου Μανδηλαρά, με τη σκηνοθετική επιμέλεια της Όλγας Μοσχόβου που είχε επιμεληθεί και τα κοστούμια.

Τα σκηνικά της παράστασης ήταν του Σάκη Πεφτίκογλου, η μουσική επιμέλεια της Μαριλένας Σουρή, η ευθύνη της παραγωγής της Ριάννας Παπαχρηστοπούλου και της Βίκυς Πολυμεροπούλου, το μακιγιάζ της Σοφίας Τσούλου και της Σωτηρίας Σπυροπούλου ενώ έπαιξαν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί: Γιώργος Λογαράς, Γεωργία Τσούλου, Ιάσωνας Φωτήλας, Καλλιρρόη Τσώκου, Γιάννης Γιαννακόπουλος, Νινέττα Σερέτη, Ριάννα Παπαχρηστοπούλου, Όλγα Σταυρουλοπούλου, Θανάσης Βλάχος.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης ακολούθησε δρώμενο από την ομάδα του χορογράφου χορευτή Luiz Mendes. Στο χώρο επίσης λειτουργούσε και μπαζάρ με δημιουργίες των παιδιών του Συλλόγου όπως πανέμορφα διακοσμητικά αντικείμενα και όμορφους πίνακες ζωγραφικής. Η πρόεδρος των «Μαχητών» Μάρθα Χριστοπούλου περήφανα ανακοίνωσε επίσης,  ότι μετά από συλλογική προσπάθεια ο Σύλλογος κατάφερε να επιλεχθεί ως Φορέας Διαχείρισης ενός κτηρίου για την εξυπηρέτηση ατόμων με νοητική στέρηση, ώστε να καλυφθεί το κενό που υπάρχει σε τέτοιες δομές για εξυπηρετούμενους άνω των 22 ετών και επιπλέον δύο στέγες υποστηριζόμενης διαβίωσης 9 και 4 δωματίων, αντίστοιχα, όπου 13 άτομα θα στεγασθούν εφ’ όρου ζωής.

Το κάθε παιδί έχει ανάγκη από την απεριόριστη αγάπη όλων μας, τόνισε χαρακτηριστικά η κυρία Χριστοπούλου και γι’ αυτό αγωνίζονται οι «Μαχητές». Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαριάννα Σταματιάδου, Ήρα Κουρή και Αλέξης Σκαρμέας, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου,  η φιλόλογος και συγγραφέας Σοφία Χριστοπούλου, η Λουκία Σιμονοβίκη, ο δικηγόρος Ηλίας Στεφανόπουλος, η Τζούλια Ροδοπούλου, κ.α.

Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View